Anneli soovib kaalus alla võtta ennekõike tervise pärast. Ta ei taha haigestuda kõikvõimalikesse haigustesse, mis kaasnevad suure kaalunumbriga. Iseenesest kurvikuse vastu pole Annelil midagi.

Anneli on vabakutseline muusik, lauluõpetaja ja dirigent. Ta on saanud Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemias klassikalise muusikahariduse. Oma lauljakarjääri jooksul on ta osalenud mitmes ooperi- ja muusikaliprojektis (näiteks „Hüljatud“, „Miss Saigon“, „Fame“). Tööalaselt on naine kokku puutunud ka tantsuga ja seda osa armastab ta eriti. Tants on Anneli jaoks nii väljendus- kui väljaelamiseviis. Lapsena vaatas ta iluuisutamist, siis läks maja ees olevale liuväljale ja proovis ekraanilt nähtud piruette järgi teha. Vanemaks saades võis ta lihtsalt sisse astuda mõnda ööklubisse, seal kaks tundi tantsida ja siis välja astuda. Kaif oli käes!!!

Ta elab koos abikaasa ja kolme lapsega Kalamaja õdusas korteris. Abikaasaga kohtus, kui oli 16-aastane ja nad on õnnelikult koos veetnud juba üle poole senisest elust.