Kristiina lemmikud aastast 2013 on nüüd sinu ees koos väikse selgitusega!

Avapilt ehk parim - Evelin Ilves
Evelin Ilves oli sellel aastal eriti lummav ja stiilne, alustades tema uhkest Lumekuninganna kasukast, millega ta paraadile saabus ning lõpetades peene portselanmustriga kaunistatud kinga ja kleidi voodriga! Kleidi autor Xenia Joost (kes on ühtlasi ka üks minu lemmikutest disaineritest) lihtsalt ei saa mööda panna!

Mai Palling

Kuigi Mai Palling oli kunagi väitnud, et ta pole eriti stiilne naine, vaidlen talle valju häälega vastu! Minu silmis oli tema riietus särav, värske, rõõmus, nooruslik ja õitsev :) Sellist seelikut ning barokiajastust inspireeritud, laiade varrukatega särki tahaksin endalegi saada.

Triinu Püvi

Järgmine lemmik on Triinu Püvi siidine maksikaunitar. Armas, taljet rõhutav lipsuke muudab alati tõsiselt võetava punase värvi palju lõbusamaks ja kaasaegsemaks, ka pisikesed varrukad rõhutavad naise õrnust ja ilu. Kuna värv on küllaltki intensiivne, siis võtan mütsi maha selle eest, et kogu komplekti ehetega üle ei koormatud.

Heidy Purga

Tugevast punasest liigun otse kommiparadiisi. Heidy Purga vahukommivärviline kleit on suurepärane valik, sest rõhutab noore naise jumet ja kauneid juukseid. Hõbedaste kivikestega teostatud tikandid kleidil lisavad pidulikkust ja särtsu tehes komplimendi ka kandja iseloomule.

Signe Kivi

Kunstiakadeemia au ja uhkus Signe Kivi kannab oma juuksetooniga ideaalselt kokku sobivat elektrisinist kleiti. Kuna olen suur ehetekummardaja, ei saanud mul kahe silma vahele jääda ka antud kontekstis uhke ja erilise aksessuaarina mõjuv ametikett. Kogu tulemus on meeldejääv ja väga maitsekas.

Helin Vaher

Must kleit on alati väga šikk ja elegantne valik. Kui ma ei eksi, siis on tegu Ketlin Bachmanni loominguga, mida hindan väga kõrgelt. Väga luksuslik valik Helin Vaheri seljas, kuid võib-olla valinuks siia juurde natuke säravamad kõrvarõngad või isegi kaelakee, kuid antud juhul täidavad särageneraatori ülesanded suurepäraselt ära ka proua Vaheri kaunid silmad.

Kaunitar rohelises

Isegi pildilt on näha selle kauni meresinise kleidi mänglevat tantsimist! Ei suuda kuidagi otsustada, mis meeldib selle juures rohkem, kas põhjanaise külma ilu rõhutav värvitoon või siidšifooni pidev liikumine. Ka hõbedased aksessuaarid sobivad komplekti justkui värsked lilled varakevadesse.

Laine Randjärv

Kas Eestis on naisi, kellele musta-valge duett ei meeldi? Minule meeldib väga, pealegi valdab see kleit ka erilist salendavat maagiat. Ka punane kott tundub selles Laine Randjärve klassikalises ansamblis vägagi omal kohal olevat.

Luisa Värk

Kollane maksi mõjub sama värskendavalt kui lonks värsket mahla! Kuna meie riigis erksaid värve väga palju ei kanta, siis võib antud riski enda peale võtnud naisterahvas alati suure tähelepanuga arvestada! Julge, Luisa!

Kaja Kallas

Tagasihoidlik, lihtne ja elegantne – Liisi Eesmaa õrnroosa kleit rõhutab Kaja Kallase piitspeenikest figuuri ja aristokraatlikult heledat nahka. Väga šikk naine ja väga-väga ilusad kingad.

Kristiina Virt endast:

Moepisik on mind nakatanud juba ammu, täpsemalt siis kooli ajal, kui ühel päeval oma sõbrannale teatasin, et kunagi saab minust Cosmopolitani moetoimetaja. Olin siis umbes 11-12 aastane plikatirts. Paari aastaga kasvas suuremaks ka minu huvi ilu vastu ning palusin oma 15ks sünnipäevaks vanematelt, et nad saadaksid mind juuksurite kooli. Kuigi alguses seda soovi tõsiselt ei võetud, olin juba kevade lõpus peale kooli kääride ja värvide maailmas kätt proovimas. Terve suvi läks õppimisele ja harjutamisele ning sama aasta septembris sain ka suure töö ja vaevaga ära teenitud juuksuridiplomi kätte. Muidugi polnud kogu protsess mingi lill ja lust, sest olin alles 15 aastane koolilaps, kes veetis kogu suve varahommikust õhtuni töötades, selle asemel, et sõbrannadega rannailma ja suvelõbusid nautida. Siiani olen oma pere juuksur-stilist, kuid põhitööna seda teha ei tahaks.

Järgmise uhke kingituse palusin 18ks sünnipäevaks ning seekord oli plaanis teha endale ka meikaripaberid, et ennast ilumaailmaga maksimaalselt kurssi viia. Jälle läks suvi töiselt ning kuna olin väga püüdlik ja tubli, siis kutsuti kogu grupist just mind salongi tööle. Ahvatlus oli suur, kuid soov olla haritud – veelgi suurem, lükkasin pakkumise tagasi ning lõpetasin edukalt keskkooli ainult neljade ja viitega ning astusin sisse Tallinna Ülikooli inglise filoloogiat õppima. Kuna ülikoolis sai aineid üsnagi vabalt valida, panin suure rõhu tõlkimisele ja ajakirjandusele. Paralleelselt õppetööga (käisin päevaõppes, sest kaugõppe programm tundus olevat nõrgem) käisin ka täiskohaga tööl riietepoes, kus kasvasin paari kuuga väljapanekute koordinaatoriks ning seejärel vaateakna dekoraatoriks. Seda kogemust hindan äärmiselt kõrgelt, sest tegu oli väga tuntud ning maailmas liiderpositsioonil asuva poeketiga, kuhu kuuluvad nii luksuslikud brändid, kui ka paljude naiste lemmikud: Zara, Mango, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear ja paljud muud kauplused. Kujundasin nende kaupluste vaateaknaid üle kolme aasta ning sain ka vajalikud koolitused maailma tippdekoraatoritelt, kes panevad paika kogu maailma poolt järgitavad reeglid nii valgustuse, kompositsiooni kui ka paljude muude nüansside suhtes.

Vaba aega ei olnud üldse, kuid väljakutset ihaldasin alati, seega leidsin aega ka selleks, et kogu selle vir-varri kõrvalt (ülikool + täiskohaga töö) ka Buduaaris kaasautorina moelugusid kirjutama hakata. Selle eest olen lõpmatuseni tänulik Buduaari emale – Marge Rahule, kes minusse koheselt uskus ning iga korraga järjest rohkem ja rohkem asju teha usaldas. Mõne ajaga olid minu teha juba kõik Buduaari ajakirja moeartiklid, ajakirja lõpus olev paks Shoppingu osa, intervjuud põnevate modellide ja disaineritega, mõned stilistikatööd ja teisedki põnevad projektid.

Kui ülikool sai lõpetatud tundus, et aega jääb kõige kõrvalt üle (kuigi töötasin siis umbes 16 tundi ööpäevas, kaasaarvatud ka paljudel nädalavajetustel) ning võtsin õnnelikult vastu kõiki võimalusi, mida elu mulle pakkus: seinakalendri stilistika? TTV uue saate saatejuhi riietus? - ütlesin kõigele julge „jah“ kuni lõpuks maandusin täiskohaga Buduaari tiimis ja siis ühel hetkel minule endale täiesti ootamatult tuli tööpakkumine Cosmopolitanist. Ma ei uskunud oma silmi! See on ju töö, mille eest paljud tüdrukud üle terve maailma on valmis kõigeks! KÕIGEKS! Olin rõõmust seitsmendas taevas ja ei suuda tänaseni uskuda, et töötan ajakirjas, mis on terves maailmas naiste lemmik nr 1. Emotsioone on palju, kollektiiv on super, isegi minu uus töölaud on super!

Muidugi oli vanast kollektiivist lahkumine väga valus ja südant murdev, kuid olen kindel, et sõprus, mis meie vahele tekkis ei purune nii lihtsalt!

Kindlasti on mul palju ideid ja mõtteid, mida tahaksin hirmsasti Cosmos teostada, kuid kõigeks kulub oma aeg. Konkreetseid punkte üles lugema ei hakka, ütlen vaid seda, et plaanis on teha iga Cosmo lugeja nii õnnelikuks kui suudan, motiveerida naisi ja unistavaid plikasid üle Eesti, tõestada neile, et nad on vapustavad, ilusad ja erilised! Et aga nende elus vähem ilu- ja moemuresid oleks, jagan meelsasti nõu igale küsijale. Kuna aprillist stardib meie ajakirjas ka uus rubriik: „Küsi moetoimetajalt“, siis võib juba oma moeküsimusi minule meili teel või Cosmo Facebooki postkasti teele panna ning lugeda vastuseid aprilli Cosmost.

Lühidalt öeldes on minu plaanid lihtsad: olla abiks ja toeks igale lugejale, motiveerida ja tõsta nende enesehinnangut, jagada lihtsaid ilu- ja moenippe, muuta maailma kõige kaunimad naised ehk meie omad Eesti naised veelgi kaunimaks ja optimistlikumaks ning otseloomulikult tekitada neis ka sõltuvus haarata ikka ja jälle kinni alati põnevast ja alati kaunist ja värskest Cosmo numbrist!