Ütlesid enne saadet korduvalt, et tundsid end "elemendist väljas" olevat? Mis juhtus?

Mul oli miljon põhjust, miks seekord kehvasti laulsin, aga lihtsuse mõttes ütlen lihtsalt: keerasin esituse metsa! Olin valinud vale loo, George Michaeli "Faith" meeldis tunduvalt rohkem ehk siis kui ei ole rokk, siis ei saa paueriga kütta. Hõre instrumentaal oli taga ja popilikult laulmiseks olingi elemendist väljas, sest mul puuduvad kogemused, aga teen tööd nagu hull ja andsin tõesti oma parima. Sain korraliku õppetunni ja nüüd on mul palju eesti rahvale tõestada. Parimaks variandiks ongi just eestikeelne lugu "Oma laulu ei leia ma üles" Metsatöllu võtmes ja erinevalt eelmisest korrast, olen nüüd enesekindel. Mul on põnev, sest olen täielikus madalseisus ning mul on antud võimalus fööniksina tuhast tõusta!

Kohtunikud ennustasid Sulle halvimat saatust. Kas sa uskusid neid?

Kui mina ja Born (finalist Elina Born toim.) kahekesi seisime, siis ei arvanud ma mitte midagi, ma suisa lootsin, et olen kolme viimase seas. Aga ju siis on mul eelnevate saadete põhjal tekkinud fännibaas, kes need viperused andeks andsid. Loomulikult on mul hea meel, et ma sellise jama saatel veel lahkuma ei pidanud, vaid sain võimaluse paremini teha. Olin tõesti morn, kuna olen alati morn, kui esituse pekki keeran. Ja kuna Phil (välja langenud Carl-Philip Madis toim.) oli siit saatest mu parim sõber, siis olen veel eriti õnnetu. Aga mulle on antud võimalus end rehabiliteerida ja selle võimaluse kavatsen, pea püsti, realiseerida.

Vaata galeriid Toomase esinemisest:

Kohtunike kommentaarid Toomase esitusele: "Sinu tänane esitus oli hästi ebaühtlane. Kohati oli mõni fraas täiesti okei, aga ühel hetkel vajus täitsa ära. Sinu puhul ma ei saa öelda, et oleks olnud muusikaliselt täpne esitus, oli musti noote ja polnud seda, mis oleks jätnud mustad noodid tähelepanuta. Täna polnud sinu päev," nukrutses Maarja. "Sa näitasid vahelduseks inimhäälega tekitatud noote," pehmendas Mart veidi eelnevat kommentaari. "Ma arvan, et eks sa need ooperipaberid lõpuks saad ka," lootis ta. "Ma olen Maarja-Liisiga nõus, et inimese kohta, kes laulmist professionaalselt õpib, laulad sa eriti mustalt. Abitu karaokenumber oli," lõpetas Mihkel.

Fännid, telefonid kindlamalt kätte!