"Mu loovalik tuli viha pealt, see oli järjekorras neljas variant ja kui kolm tükki polnud piisavalt rokk, siis mõtlesin, et annan neile rokki!" põrutas Toomas Publikule antud intervjuus pärast Dio "Holy Diveri" esitamist.

"Tundub, et ma pole enam Mihkli õudusunenägu, vaid Maarja ja Mardi oma, seega saatejuhid peaks oma skripti ümber kirjutama!" muigab ta ning räägib oma videointervjuus ka sellest, mida arvab järgmisel pühapäeval toimuvast klubi- ja tantsumuusika voorust.

Kohtunike kommentaarid pärast rokilugu: "Mulle meeldis sinu esituse juures see, et kui sul tuli otsus, et hüppad, siis hüppasid ja kui oli vaja olla jõuline, siis sa olid jõuline. Pettumuse valmistas see, et kriisked ja teistsugused noodid jõudsid minuni, aga muu mitte, eks ma pean pärast üle vaatama, et saada aru, mis su loos tegelikult toimus," on Maarja kahevahel.

"Ära mind sellesse laulu kaasa palun, kui me peaksime kunagi koos lava jagama," naerab Mart. "Ma oleksin seal düsfunktsionaalne nagu Anu Saagim rahvatantsupeol. Sellist asja tehes ei saa tõsiseks jääda," leiab ta.