Ticketer on reaalajas töötav internetipõhine kultuuri-, spordi-, meelelahutuse-, festivali- ja muusikasündmuste veebipõhine piletite müügikeskkond. Ticketeri esmärk on olnud välja töötada kõige kuluefektiivsem ja mugavam keskkond nii piletimüüjate kui ostjate jaoks.

Ticketer pakub palju erinevaid mugavaid makselahendusi. Pileti saab kätte kiiresti ja ilma liigsete liigutusteta kasutajale sobival viisil. Ostetud piletite eest saab kiirel ja lihtsalt tasuda Eesti panga linkidega, samuti ka Soome, Läti ja Leedu panga omadega. Kokku pakub Ticketer oma ostu eest tasumiseks 24 erinevat võimalust.

Keskkonnast ostetud piletid edastatakse ostjale e-mailile sekunditega. Väraval kasutatakse piletite kontrollimisel unikaalset ja väga hästi toimivat nutirakendust, mis suudab lugeda piletit nii mobiiliekraanilt, paberilt kui loovalt kaunistatud kinkekaartidelt. Seega spetisaalselt piletit välja printima ei pea.

Ticketeri keskkonnast on võimalik osta omale pilet selle suve oodatuimale kontsertile. Ainult ühel õhtul kohtuvad 20. augustil laulukaare all ansambli Ruja muusikaline taasühinemine ja üle pikkade aastate on taas koos laval Rein Rannap ja Jaanus Nõgisto. Üles astuvad Eesti parimad pillimehed ning andekaimad lauljad, et tuua publikuni võimas kontsert-show "Eesti muld ja Eesti Ruja". Esitusele tulevad Eesti rokiklassikasse kuuluvad Ruja kõige suuremad hitid.

Solistidena astuvad lavale Kadri Voorand, Ott Lepland, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast, Karl Vilhelm Valter ja Tiit Haagma.

Ühe osana kontserdist saab laval näha ka andekaid ja noori uue põlvkonna trummareid ning kitarriste. Ruja ühe õhtu põhikoosseisu kuuluvad Andres Põldroo, Laur Joamets, Henno Kelp ja Andrus Lillepea.

Lisaks tavapiletitele on ainult Ticketer.ee keskkonnast võimalik osta VIP pilet. Pilet tagab istekoha VIP terrassil, eraldi sissepääsu, pleedi ning suupisted ja tervitusjoogi.

Osta omale pilet SIIT!