"Tantsupoiss lõõtsutas kõvasti pärast seda, aga oli rahul, tundus, et läks hästi. Tanja pillas viimasel proovil küll kaks korda raadiosaatja maha, aga tegi asja ilusti edasi. Tundus, et jäid rahule," kirjeldab Tanja tegemisi jälginud Delfi fotograaf Andres Putting proovijärgseid meeleolusid.

Eurovision.tv leht vahendab, et Tanja on veidi eelmise prooviga võrreldes enda sõnul ka muutnud ka veidi pisiasju, mis tingitud arvukatest ülesvõtvatest kaameratest: "Neid on siin lihtsalt nii palju," ei osatud ilmselt Eestis kaks kuud harjutades isegi aimata, kust nurga alt ning mis võtma hakkab, kui suur lava jalge all.

"Pärast esimest proovi kerkisid Eesti delegatsioonist ülestõstetud pöidlad lava suunas ja ka saalis olev press aplodeeris mõnuga," kirjeldas Andres Putting tänast 20-minutilist harjutusaega kokkuvõtvalt.

Lisaks kostis Puttingu kõrvu saalis ka inglisekeelne arutlev kommentaar, mis pälvis mõtlikke nägusid ning tunnustavaid noogutusi: "Äkki on Eesti just see must hobune, kes tuleb ja võidab, sest see on nii hea..."

Tantsuõpetaja Villiko Kruuse on väga rahul. "Selle esitusega on uhke Eesti rahva ette minna," kiitis ja ülistas temagi Tanjat. "Täna saime emotsiooni kätte. See oli väga super!"

Vaata, kuula ja anna teada, kas oled nõus!