"Eile õhtul tuju kõige parem ei olnud, aga eks paar veini võtsime ja ega tegelikult aru ei saanud, mis täpselt juhtus," tõdeb ta et ootused poolfinaali suhtes olid suured. Eks pärast finaali saame vaadata, mis seis oli punktidega. Aga see ei muuda meie tegevust ega plaane - teeme asju edasi, koostööd bändiga ja klubilavadel. Hea kogemus oli!"

Timo hindab Tanja sooritust maksimumile: "Kõik mis ta tegi oli super ja ülikvaliteetne. Ta sai sajaprotsendiliselt hakkama ja rohkemgi veel!"

"Mõttetalgud käisid juba enne võistlusele tulekut ära - kuulasime ja analüüsisime ja tegime veel väikseid parandusi. Eilse seisuga ei olnud midagi, mida oleks teinud veel ägedamatlt või veel paremini. Kui nii mõeltleks, siis oleks võinud üldse siis teise loo teha!"

"Minu jaoks oli suurim üllataja San Marni ja Montenegro - ei osanud aimatagi, et nemad sinna ette vupsavad," rääkis Timo.

Aga kes on üldse selleaastase võistluse kõige-kõigem? Timo sõnul sellist polegi, pigem on mitmetel lugudel erinevaid komponente, mida võtaks ja kokku pigem paneks. Ka tal ka uue hiti inspiratsioon peale tuli? "Tegelikult võid ise mõelda igasugu asju välja, aga tähtis on tihe koostöö artistiga. Tema peab end mugavalt tundma ja 100% sees olema. See kirjutab väga palju reegleid ette."

"Kui rääkida uute lugude kirjutamisest, siis siin olemisest oli palju kasu - sai palju know howd ja melu. Mõista, mismoodi muu Euroopa natuke ka mõtleb ja kuidas ta tunnetab seda üritust," on tema sõnul tegu väärt kogemusega.