Täna kolivad saates osalejad neile suureks jäänud modellimajast hotelli. Seekord tuleb modellidel tööpostile minna ööpimeduses. Kui saabutakse jäähalli, arvavad tüdrukud esialgu, et nüüd on võimalus uisutamisega meelt lahutada, ent ees ootab hoopis fotosessiooni, kus nad peavad kehastuma glamuurseteks jääkuningannadeks, kes uiskudel keereldes oma printsi ootavad. Paraku ei oska kõik tüdrukud uisutada...

Siis visatakse modellihakatised aga meelelahutusmeedia tormituutlesse, sest improviseeritud pressikonverentsil tuleb neil muuhulgas hakkama saada bravuurika ja skandaalse Anu Saagimiga. Anu näitab end oma kurikuulsaimast küljest ning lajatab küsimusi, mis panevad vastajaid punastama, tekitavad pahameelt ning ajavad Kristine täielikult endast välja. Ootamatu paljastuse teeb ka Sandra, kes tunnistab avameelselt, et tema suhted noormehega on saates osalemise pärast lootusetult sassis.

Teiseks fotosessiooniks sõidavad tüdrukud kõhedusttekitavasse Riisipere mõisa, kus neil tuleb kehastuda võluvõimetega nukkudeks. Neiud poseerivad müstikahõnguliste aksessuaaridega keset ämblikuvõrke, suitsu ja tuld. Kõige ehmatavam väljakutse seisab ees Kristinel, kel tuleb pihus hoida ehtsat verest tilkuvat südant.

Väljahääletusvoorus peavad tüdrukud kohtunike ja kaasvõistlejate kuuldes teatavaks tegema, kellel on nende silmis kõige rohkem tippmodelli potentsiaali ja, kes sellele tööle mingil põhjusel ei sobi. Viimaste hulka jäänud tüdrukutega on sarnane häda: nende fotod on liiga ühekülgsed, areng on seisma jäänud ja nad ei suuda pakkuda seda, mida neilt oodatakse. Saate lõpuks jääb võistlustulle vaid neli tüdrukut.