Teravate, põnevate ja lõbusate teemade kõrval on otsesaadetes palju eksperimente ja mänge, milles saavad osaleda ka televaatajaid.

Mida panevad lihatööstused grillvorstide sisse? Miks ilmaennustus valetab? Kust saab parimat jäätist ja kuidas seda kodus ise teha? Milline putukatõrje on parim? Kuidas jõuab värske kodumaine köögivili turulettidele? Miks on rannad koristamata? Kuidas testitakse päikesekreeme? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saab vastuse suve kuumimate küsimuste ja vastustega tarbijasaates „Suvel võib!“ selleks, et eestlased saaks veeta ideaalse ja murevaba suve. 


„Suvel võib!“ meeskond jõuab satelliidibussiga Eesti erinevatesse nurkadesse, olles igal õhtul otsepildis uuest kohast. Vaatajatel tasub olla tähelepanelik, sest otse-eetri-mängudes osalemine tähendab kindlasti üllatusi. 


„Suvel võib!“ juhtideks on Raimo Kummer ja Ain Allas ning suvereporteriks Tuuli Kasemets.

Televaatajaid oodatakse ka ise huvitavatest teemadest ja vaevavatest probleemidest teada andma: suvelvoib@filmimees.ee

„Suvel võib!“ on TV3 otse-eetris esmaspäevast neljapäevani kell 19.30, kohe pärast „Seitsmeseid uudiseid“.

SUVEL VÕIB! EKSPERIMENDID
OOTAME TESTIMA!

Avanädala üheks eksperimendiks on kondoomide testimine, kuhu kutsutakse julgeid ja ettevõtlikke inimesi, kes ei pelga oma kogemustest ka kaamerate ees rääkida. Kondoomitestile saab registreeruda ja lisainfot küsida aadressilt: suvelvoib@filmimees.ee

SUVEL VÕIB! TÄNA:
aeg: kell 19.30 TV3s
koht: Pirita rand, Tallinn
mis toimub:

Teistitakse bikiine, päikeseprille ja päikesekreeme, et saad vastused küsimustele: Kas bikiinide valikul tagab mugavuse, ilu ja praktilisuse vaid firmamärk? Kas odavad päikeseprillid kaitsevad UV-kiirguse eest sama hästi kui kallid? Kuidas erinevad päikesekreemid nahka kaitsevad?