Tuletame meelde, et esmakordselt leidis aset Pacha maailmaturnee Eestis 2010. aastal. Suvepealinna Pärnusse tulid kokku Pacha House fännid tervest Baltikumist ja Skandinaaviast. Pacha on külastanud Eestit alates tollest hetkest igal järgneval aastal ning kogunud üritustele kokku rekordarv külalisi. Sellel aastal külastab Pacha Eestit, ööklubi SunSet Pärnus, 9. augustil.

Eventline Grupp OÜ on kahjuks sunnitud teatama, et seoses Pacha organistoorsete ümberkorralduste tõttu tuuride jaotuses terves maailmas, võib selle suve suurüritus PACHA leida Eestis aset viimast korda. Järgnevate külalistuuride ülesastumine meie riigis oleneb Pacha kommitee otsustest Ibizal. Korraldajad kutsuvad kõiki Pacha fänne üles näitama oma kiindumust antud üritusse ning seda, et just Eestis on suurimad PACHA poolehoidjad! Säilitame meie iga-aastase traditsiooni selle suurepärase klubiürituse näol!

Sellel aastal avanevad Pacha World Tour uksed 9. augustil täpselt kell 22.00 Pärnu ööklubis SunSet. Jalustrabavad kaunitarid Ibizalt Goreperformance poolt kingivad meeldejääva tantsushow, mis on ettevalmistatud just Pacha World Tour 2014 jaoks. DJ puldi taga astuvad üles Eesti armastatuim DJ Erkki Sarapuu ja võluvad vennad kaksikud Bombossa Brothers. Muidugi ei saa üle ega ümber PACHA resident dj-st otse Ibizalt. Sel korral esineb Teile kuulus DJ Juan Diaz, kes mängib plaate maailmalavadel nii iseseisvalt kui ka koos
David Guetta´ga.

Kell 23.00 leiab lageda taeva all aset võimas ilutulestik ning kogu Ibiza atmosfäär koos visuaalsete eriefektide, puhta heli ja Pacha lummava konseptsiooniga kandub üle otse Pärnusse, ööklubisse SunSet.