Õhtu peaesinejaks on Enhanced Recordings’i lipulaev, maailmakuulus DANIEL KANDI Taanist, kellele kuuluvad mitmed edukad reliisid Armin Van Buureni plaadifirma Armada Music ning Above & Beyondi Anjunabeats’i alt. Kandi kõrval astub plaadimängijate taha Hollandi 18-aastane imelaps JUVENTA, keda on näiteks maailma number üks DJ Armin van Buuren nimetanud tuleviku suureks täheks. Loomulikult ei puudu ka Eesti kõige tuntuim trance/progressive artist BEAT SERVICE, kes aprilli alguses esineb Armin van Buureni kõrval A State Of Trance 600 üritusel Hollandis, Den Boschis. Lisaks astuvad üles kohalikud tõusvad plaadikeerutajad Cold Rush, Mehka ja Tarmo Tammel.

Enhanced World Tour Estonia on plaadifirma esimene üritus Põhja-Euroopas ja Baltimaades. Lisaks Eestile on maailmaturnee raames üritused juba toimunud Mehhikos ja Inglismaal, aprillis on Enhanced'il planeeritud neljas erinevas linnas Austraalia turnee. Plaadifirma brändi alt on muusikat avaldanud ka mitmed tuntud Eesti klubimuusika artistid nagu Beat Service, Lang & Yep ja Cardinal.

EDM Estonia (Electronic Dance Music Estonia) on verivärsked elektroonilise tantsumuusika promootorid, kelle eesmärgiks on toetada Eesti klubimuusika produtsente, korraldada EDM üritusi ja tuua kohalikule klubimuusika gurmaanile tippklassist välisesinejaid. Eelmisel EDM Estonia korraldatud üritusel oli peaesinejaks soome progressiivse housemuusika tippartist Tom Fall.

9. märtsi üritusele on piletid saadaval Gateme´st, Piletilevi ja Statoili müügipunktidest üle Eesti. Tavapileti hinnaks eelmüügist on vaid 8 eurot.

Vaata ürituse treilerit ja videotervitust Daniel Kandilt: