Prodigy saabub Tallinnas täna eralennukiga Londonist ning ööbivad pärast kontserti Tallinnas, hotelli asukohta korraldajad aga ei avalda. Muusikud soovisid ka politsei eskorti, kuna nad on sellega erinevates riikides, nt Lõuna-Ameerikas tuuritades harjunud ja peavad seda sageli vajalikuks. Korraldajad on kuuldavasti neid siiski maha rahustanud ning selgeks teinud, et Eestis ilmselt seda tarvis pole.

Tallinnas sõidab 90ndate megabänd ringi kolme S-Klassi Long-Wheelbase Mercedesega, mida Eestist on raske leida. Autodesse soovitakse pehmeid patju.

Bändi riietusruumid peavad olema vaibaga kaetud, seal peab olema ka diivan, kaks täispikkuses peeglit ning õdus valgustus. Riietusruumi soovitakse lavendlilõhnaliset õhuvärskendajat või küünalt.

Pealava manager räägib, et The Prodigy kontserdil on kõige suurem ja tehniliselt keerukam produktsioon, mis Õllesummeri ajaloos kunagi on korraldatud. Bändi tehnilised nõudmised on väga-väga kõrged ja valguspark väga võimas. Kogu pealava valguspark on tegelikult kujundatud lähtuvatult The Prodigy visioonist ja vajadustest. Mitte kunagi ei ole olnud pealava jaoks kohale toodud nii palju voolu tekitavaid generaatoreid. Seega, lava peal tarbib bänd tohutult energiat, mida tahab kindlasti publikult vastu saada.

Oodata on suisa enneolematut valgusshowd: hoiatatakse, et kõrvatropid võivad olla vajalikud ning epilepsiahaiged või nõrga tervisega inimesed peavad olema ettevaatlikud. Ka valgustundlike silmade korral soovitatakse kaasa võtta päikeseprillid. Bänd ise nimetab end maailma kõige lärmakamaks bändiks.

Lavale on palutud bändi poolt ka hapnikuballoon koos regulaatori ja hingamismaskiga. The Prodigy kontserti võivad pildistada vaid mänedžmendi poolt kinnitatud fotograafid, millele eelneb portfooliode ülevaatamine.