Laupäev Surfilaagris kannab ühisnimetust „Kümnendite kuld“, sest sel päeval peaks küll iga muusikamaiste rahuldatud saama. Laagriliste kõrvu paitab kümnendite kuld 60ndatest 90ndateni ning lavalaudadelt käivad läbi Abba, The Beatles, Jackson jt armastatud tegelased.

Suurepärane Georg Otsa kooli big-band Siim Aimla juhendamisel toob soojas suveõhtus kuulajateni tuntud meloodiad „Palmisaarest“ ja „Karikakrast“ „On küll hiljani“ ning kaasa laulma tõmbavad tüdrukute lemmik Mikk Saar koos superstaaride Liis Lemsalu, Rosanna Lintsi ja Raimondo Laikrega. Kulla panevad tõeliselt särama kuldsete hittide originaalesitajad Ele Kõlar, Heidy Tamme ja Voldermar Kuslap! Teemakohaselt jätkab DJ Tom Lilienthal kuldsete soovilugudega ning surfibänd Snurk.

„Suure koosseisuga esinedes on energia laval hoopis teine. Publikul on kindlasti hästi põnev nii erinevaid artiste ühel kontserdil kuulata. Igal artistil on ju lugudele omamoodi lähenemine ja eri kümnendite lood tõotavad tuua tõelise hitimere!“ arvas Liis Lemsalu.

11-15 juulil toimub Roosta Puhkekülas 14. Korda Eesti purjelauahooaja traditsiooniline tippsündmus Battery Surfilaager. Esindatud on surfiklubid üle Eesti ning toimub arvukalt koolitusi nii algajatele kui ka juba kogenenud purjelaua- ja lohesurfaritele. Kavast võib leida tantsutreeningud, tervise-teemalisi loenguid, kinoõhtuid ja palju huvitavat lastele. Esimese festivalina on Surfilaager korraldatud „roheliselt“- korraldatud on prügi sorteerimine ning kasutatakse päikesepatareidel töötavat valgustust.

Jooksvat infot ja täienevat programmi saab jälgida kodulehelt www.surfilaager.ee ning Facebookist https://www.facebook.com/surfilaager

Seoses toimuva Surfilaagriga on sisseviidud liikluskorralduse muudatus Riguldi-Dirhami teelõigul kiiruspiiranguga 30 km/h. RMK rannaparkla on tavakülastajale suletud koos sinna viiva teega.