Vokaalakrobaatika meistriks tituleeritud ning Euroopaski ringi tuuritanud ja tunnustust kogunud muusik rääkis Publikule, et kontsert tuleb tema jaoks vägagi eriline, sest nn klassikalist džässi pole ta viimastel aastatel eriti harrastanud. "Õpetan seda ju isegi (Kadri töötab Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia džässmuusika osakonna lektorina - toim.) ja õppisin sellist stiili muusika keskel, aga sedasorti mahedžässi-kontsert saab minu jaoks huvitaval kombel olema esimene," tõdes lauljatar, kelle kuulsamad etteasted Eesti avalikkuse jaoks on olnud pigem hästi kaasaegsed ja elektroonilised.

"Tunnen end nagu kala vees," rõõmustab ta ning märgib, et kontserdil saab temalt kindlasti kuulda ka improvisatsiooni, kuid sedapuhku ajastutruus scat-võtmes.

Ka on Voorand hästi rõõmus, et tal õnnestub taas lavalaudadele astuda just Ott Leplandi, Eesti esi-poplauljaga, kellega ta varasemalt on koos üles astunud täpselt ühe korra – seda juba pool kümnendit tagasi, esimesel popkooripeol, kus esitati koos toona alles alustanud, kuid tänaseks vägagi menuka a capella kollektiiviga Estonian Voices, mille liige Voorand on. Siis sai esitatud Leplandi lugu "Süte peal sulanud jää".

Voorand ootab elevusega helilooja Siim Aimla seadeid Sinatra kõige magusamatest hittidest, mida duetina esitada – oma erilise lemmikuna toob ta välja loo "Something Stupid". Rohkem Voorand hetkel aga saladuseloori ei kergita – hetkel käib laulja sõnul töö alles "gruppides" ning esimesed proovipäevad ootavad ees alles siis, kui "veidi soojem on".

Jääme põnevusega ootama!

Osta piletid aasta kõige šikimale kontserdile Piletilevist. Kõige värskema info kontserdi kohta leiate ürituse Facebooki-lehelt.

Naudi Kadri Voorandi imelist lauluhäält:

Kuula, kuidas Sinatra koos tütre Nancyga omal ajal lugu "Something Stupid" esitas: