Taas on grimeerijate ja kostümeerijate töö tulemusena osalejatest saanud nii eesti kui maailmakuulsate artistide koopiad. Ja seekord tuli kahel nendest, Tanel Padaril ja Karl-Erik Taukaril muuta ka nahavärv. Minikleidis Padari värvimiseks kulus 270 ml spetsiifilist värvi, eriliselt paksu kihti nõudsid Taneli tätoveeringud.

Hämmastava täpsusega on saates osalejatel õnnetunud tabada ka nende poolt parodeeritavate lauljate miimika, liikumine ja hääletämber. Möödunud saate glamuurse Marilyn Monroena võitnud Hanna-Liina Võsal tuleb sel korral lavale astuda inetu pardipoja Susan Boyle’ina. Hanna-Liina sõnul oli Marilyniks kehastumine hoopis kergem ülesanne. „Paar minutit laval Susan Boyle’ina on väga adrenaliinirohke, kõlada temalikult ning samas lauldes säilitada ka tema olekut, on töeline väljakutse,“ tunnistab Hanna-Liina.

Loosi tahtel kehastuvad osalejad sel pühapäeval nendeks staarideks:

Henrik Normann - Frank Sinatra
Getter Jaani - Beyonce
Peeter Oja - Erich Krieger
Tanja Mihhailova - Mihkel Raud
Hanna-Liina Võsa - Susan Boyle
Karl-Erik Taukar - Dr. Alban
Evelin Võigemast - Heli Lääts
Tanel Padar - Tina Turner

Esitusi hindab neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eda-Ines Etti, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Elina Pähklimäge asendab seekord külaliskohtunikuna Liis Lemsalu. Saate võitja saab auhinnaks 1000 eurot, mille ta annetab enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile. Kogu sarja võitja selgub mais ning siis on heategevuseks annetatav võidusumma juba 10 000 eurot.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ põhineb uuel teleformaadil Your Face Sounds Familiar, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal Hispaanias ning on nüüdseks vallutanud ekraanid paljudes Euroopa ja Aasia riikides ning jõuab esmakordselt selle aasta suvel ekraanile ka USA-s.

Saatejuht on Mart Sander. „Su nägu kõlab tuttavalt“ on TV3 eetris pühapäeval kl 20.