"Südant on raske kõvaks teha. Kui tuleb tore armas inimene, kes oskab laulda ja peab viisi, aga staarimaterjali temas pole, on väga raske "ei" öelda," selgitas ta ning lisas, et asja teeb veel keerulisemaks see, et võrreldes varasemate aastatega on kandidaatide hulgas tunduvalt rohkem muusikalise haridusega inimesi. "Keskmine tase on kõrgem, aga pärle on selle võrra vähem. Mõned üksikud on olnud sellised, kes võiks otse finaali minna," arvas ta.

Tanel kinnitas Publikule, et tunneb suuremat sidet nendega, kes on isehakanud ja iseõppinud, kuna ka tema liigitub nende hulka: "Selliseid on alati tore kohata, nad on erinevad ja omanäolisemad." Rahustades meid siiski maha, kinnitas ta samas, et ei maksa muretseda, kuna ka selliseid on osaliste hulgas, kelle lähenemine muusikale on teistsugune.

Kes on Taneli meelest seni võitnud superstaaridest enim saatest võitnud ja miks? Milliseid neist ta ise heameelega kuulab ja oma lavapartneriks võtab? Kas teda tuli kaua veenda, et kohtunikupingile istutada? Mida arvab ta Karl-Erik Taukarist saatejuhina ning kui palju on talle hüva nõu jaganud?