• Keda peab Soul Militia oma suurimaks konkurendiks?


Suurimateks konkurentideks on kindlasti rahva lemmikud Ott, Lenna, Liis ja Traffic. 


• Kuna olete toonitanud, et osalesite ka Tanel Padari ja Dave Bentoni võidutiimis, siis kas see annab teiste ees eelise?

Sellest on nüüd küll nii palju aega möödas. et vaevalt see enam mingi eelis on. Liiatigi olime tol ajal veel 2XL nime all ja neljakesi. Samas väärib see fakt kindlasti äramärkimist. Kui see mõne lisahääle toob, võib vaid rõõmu tunda.

• Millised konkurentide lood teile endale kõige enam meeldivad?

Kõige rohkem meeldivad meile Liis Lemsalu - Made Up My Mind, Soundclear - A Little Soldier, Traffic - NASA ja Pop Maniacs - I Don't Know.


• Kas musavideo ka tuleb?

"The Future Is Now" muusikavideo ettevalmistused juba käivad ja hiljemalt järgmisel nädalal alustame võtetega. Värskeimat infot video ja kõige muu toimuva kohta leiab Soul Militia ametlikult Facebooki fännilehelt. Fännid näevad videot kindlasti esimestena!


• Miks olite nii kaua vaiksed?  

Pärast seitsmeaastast intensiivset bänditegemist ja lavalaudade kulutamist tuli meil lihtsalt vajadus end teostada ka väljaspool bändi. Lauri alustas soolokarjääri, Semy keskendus oma tantsukoolile Semiir. Kaido avas helistuudio ning pühendus muusikatootmisele ning helidisainile. Nende vahepealsete aastate jooksul käisime siiski tihedalt läbi ning ka muusikat tegime koos.


• Kas Teie muusikastiil võiks teha nüüd lähitulevikus comebacki ja võita oma osa turul tagasi. Olgem ausad, indie, rock ja elektrooniline muusika on teinud suure võidukäigu.

 
Mingit käegakatsutavat "turuosa" pole me kunagi näinud ega tundnud. Ka on meie muusika aastatega kindlasti muutunud. Me pole kunagi kirjutanud laule, mõeldes sellele, mis parasjagu kõige rohkem müüb. Oleme alati lähtunud sisetundest ja olnud ka iseenda suurimad kriitikud. Tulime tagasi, sest tundsime et on õige aeg. Kuidas rahvas meid vastu vıtab, näitab aeg. Siiani on kõik olnud väga positiivne.


•  Kas tegite oma laulu spetsiaalselt Eesti Laulu jaoks mingeid konkreetseid valmistamisjuhendeid järgides või tegite lihtsalt enda hinnagul hea loo ja otsustasite proovida?


"The Future Is Now" ei ole kirjutatud spetsiaalselt Eesti Laul 2012 jaoks. See on meie värskeim singel peale 5-aastast pausi ja oleks seda ka ilma kõnealuse lauluvõistluseta. Kuid mis seal salata - Eesti Laul on üks vähestest võimalustest end kodumaa publikule tutvustada. Meie suureks rõõmuks sai laul poolfinaali valituks. Mingeid juhendeid, peale selle, et loo pikkus ei tohi ületada 3 minutit, me ei järginud.


• Kas Eesti Lauluks (ja Eurovisiooniks) loo tegemisel on ka mingisugune konkreetne eduvalem või valmistamisjuhend ?


Edu valem on hea laul. Kõik ülejäänu sõltub kuulajast.