Võluvitsaks Sony seadmete juures on nõndanimetatud Bravia Internet Video Link tehnoloogia, mille abil saab omavahel siduda ja ühendada enamiku Sony uuematest seadmetest.

Nii näiteks võib Sony telerile taha pista Playstation 3e ja mille kaudu saab telerit juhtida nii PS3-e puldiga kui teleripuldiga PS3-e.

Kuigi Playstation 3 on tuntud peamiselt mängumasina, soovitab Sony Center seda vaadata eelkõige multimeediakeskusena, kus on hea hoida fotosid, reisil tehtud videoklippe ja muusikakogu.

Kuna uue Playstation 3-e 80 gigabaidine kõvaketas jääb natukenegi mahukama multimeediakogu jaoks pisikeseks, pakub SonyCenter võimalust vahetada see suurema vastu.

Sony Center'is eksponeeritud seadmed on töökorras ning omavahel ühendatud, et näidata just nende koostööst tekkivaid lisavõimalusi. Näiteks kuidas ühe puldi ja nupulevajutusega käivitub kogu kodu audio-videosüsteem, saab juhtida Playstation multimeediakeskust ning teha palju muudki põnevat. Kõik selleks, et koduelektroonika oleks meelelahutus, mitte raketiteadus.