Langevarjuhüpe ja koolitus

Langevarjuhüpe on mõeldud just neile, kes unistavad vabadusest, kiirusest ja piiritust avarusest. Kingitus.ee kodulehel on langevarjuhüpe olnud pikemat aega populaarseimate elamuste seas.

Koolitus kestab keskmiselt kaks-kolm tundi, mille vältel näitab kogenud instruktor ära kõik olulise, mida peab teadma enne hüppamist. Pärast seda tuleb minna aga lennukisse ja see julgustükk ära teha ning hüpata 800 meetri kõrguselt alla. Seejärel saab igaüks ise otsustada, kas langevarjuhüpe oli ühekordne eneseületus või hoopis edaspidine sport, elustiil ja vaba aja veetmise viis.

Õhtusöök pilkases pimeduses

Kui oled mõtisklenud, mis tunne on einestada pilkases pimeduses, siis Kingitus.ee pakub erakordset võimalust see ära proovida. Õhtusöök pilkases pimeduses on elamus, kus pannakse proovile kuulmis-, haistmis-, kompamis- ja maitsmismeel. Tihtipeale on nägijatel maitsete nautimiseks väga suur roll nägemismeelel ja üsna kiiresti saab selgeks, et serveeritud roogasid nägemata ei pruugi nad arugi saada, mida söövad.

Õhtusöök pimedas annab võimaluse viibida mõned tunnid seni tundmata maailmas, panna end vaegnägija rolli ja katsetada, kas ja kuidas täielikus pimeduses hakkama saada. Kindlasti on pimeõhtusöök peale maitseelamuse ka unustamatu kogemus, mis annab võimaluse mõista rohkem inimesi, kes on kaotanud oma nägemismeele.

Restoran DOM

Restoran DOM asub Tallinna südames ning üllatab põnevate maitsetega. Toidud on põnevad ja kodumaised, samas on hinnad sõbralikud. Restoran on võtnud endale kindla eesmärgi, et kohalik klient avastaks Tallinna vanalinna taas toidukohana. Imeline vaade otse Raekoja platsile ning avarad ruumid ja hubane atmosfäär selles ajaloolises hoones on juba ainuüksi avastamist väärt.

Restorani DOM menüü on inspireeritud tänapäeva inimeste elustiilist ja peakoka Pavel Gurjanovi lapsepõlvemälestustest: värske, naturaalne, tervislik ja looduslik.

Thai Lotus SPA

Tai massaaž on unikaalne kingitus lähedastele! Kui soovite kasulikku ja unustamatut kingitust, siis see on parim valik. Tai massaaž on rahulik, hingamise rütmis teostatav massaažiliik, mis parandab lihaste ja liigeste liikuvust ning vabastab vaimsest pingest. Massaažimeister töötab hoolikalt iga keha kallal – pealaest jalatallani.

Klient saab nautida rahulikku ja nauditavat massaaži meeldivas keskkonnas. See annab võimaluse viibida eemal igapäevasest rutiinist ning nautida hetke iseendaga.

Laskmine käsirelvadest „Sõprade eri“

Neile, kes on unistanud enda silma täpsuse ja käte kindluse proovilepanemisest, sobib ideaalselt just see kingitus. Tondi lasketiir pakub võimalust tutvuda nelja erineva relvaga – Glock, pumppüss, Kalašnikov ja Beretta. Varasemad laskmiskogemused ei ole olulised, kuna kõik toimub ohutult professionaalide juhendamisel. Laskmispakett on nagu väike koolitus, millega õpite uusi oskusi ja ületate enda hirmud.

Laskmine sobib kõigile: lasketiiru võib minna miniseelikus ja tikk-kontsadel või ülikonnas lips ees ja frakk seljas! Kui üksi ei julge, siis tuleb sõber või sõbranna kaasa võtta.

Sõit Lamborghini või Ferrariga

Parim kingitus neile, kes armastavad kiirust ja unistavad sõidust kiire sportautoga. Kingitus.ee täidab selle unistuse. Iga soovija saab istuda Ferrari F360 või Lamborghini Gallardo rooli ja tunda nende autode tõelist võimsust. Ferrari ei jäta kedagi külmaks ning Lamborghini luksuslik disain ja võimas mootor garanteerivad unikaalse emotsiooni ja sõiduelamuse.

Jaga
Kommentaarid