Kui Liina Randpere on juba kogenud saatejuht, siis Jaak Prints ootab esimest „Tähed jääl“ saadet suure põnevusega. “Olen ootusärev, sest otsesaate formaat on minu jaoks uus. Ma arvan, et teatrikool valmistab näitleja ette ka tööks kaameraga. Aga muidugi on see huvitav, sest otsesaates on sul ainult “üks lask” ja seda ei saa parandada,” räägib teatris NO99 töötav Jaak Prints oma uuest väljakutsest.

Heategevusliku otsesaate “Tähed jääl” kõik osalejad on juba selgunud. Nendeks on kahekordne olüpiavõitja, maailmameister ja kaheksal korral aasta naissportlaseks valitud Kristina Šmigun-Vähi, epeevehklemise maailmameister, Euroopa meistrivõistluste hõbe, aasta meessportlaseks valitud Nikolai Novosjolov, legendaarne Miss Estonia, nelja lapse ema Liis Tappo-Treial, poplegend, helilooja ja muusikaprodutsent Pearu Paulus, näitleja ja laulja Marilyn Jurman, muusik, näitleja ja saatejuht Emil Rutiku, telekaunitar ja poplaulja Grete Klein ning "Tantsud tähtedega" võitja, tipptantsija ja tantsutreener Mairold Millert.

Pärast kuudepikkust treeningut peavad tähed kaheksal pühapäevaõhtul uue uisukavaga televaatajaid ja kohtunikke üllatama. Kohtunike tööd juhib maailmameistrivõistluste hõbe, Euroopa meistrivõistlustelt neljakordne pronks, viiekordne NSVL meister, tipptreener Anna Levandi.

Kanal 2 suursaade “Tähed jääl” jõuab ekraanile alates 14. oktoobrist pühapäeviti kell 20.30, kohe pärast samuti 14. oktoobril alustavat kodumaist noortesarja “Romet ja Julia”.