Sellise väärtuse on mees loonud rohkem kui 20 aastase raadiokarjääriga ning end plaatinum-, kuld- ja hõbestaatusesse müünud CD kogumikega. DJ Mag’s Top 100 Dj’s saavutas ta kõrgeima positsioonina 3. koha.

“Judge Jules on üks Inglismaa kuulsamaid ja ajaloolisema tähtsusega DJsid. Tegemist pole niiväga suure produtsendi, kui just eelkõige DJga, kellel seljataga meeletu kogemus maailma pidudemekast Ibiza ning ka ilmselt kõikidest Inglismaa suurimatest klubidest ja festivalidelt. Ilmselt pole Inglismaal ja maailmas tantsumuusikafänni, kes temast poleks midagi kuulnud. Judge Julesi plussiks tänases kiiresti muutuvas muusikamaailmas on, et oma DJ settides kasutab ta väga laia varieeruvust, mitte ei mängi kitsalt ühte formaati. Samas säilitades talle omase hüperenergilisuse. Väga hea DJ ning muidugi legendaarne maailmanimi, keda tasub tulla vaatama-kuulama-tantsima,” kutsub aastaid Eesti DJ’de top 100s esimesel kohal olnud DJ Kolzar ehk Urmas Kolsar.

Judge Jules alustas muusika mängimist 80ndatel, õppides ülikoolis advokaadiks - siit tuleb ka tema nimi Judge ehk kohtunik. Karjäär on teda viinud üle terve maailma, lennutanud miljoneid kilomeetreid, rokkinud tuhaneid plaadimängijaid, lisaks tasakaalustamiseks mõned veidrad laohoonete reivid. Jules'i DJ setid on täpselt need mis DJks olemine tähendab - kirg ja publikutunnetus, meeldejäävad lood ning suud vesiseks ajavad mixid.

Läbi aastate alati Dj Mag’s Top 100 Dj’s top 10ne seas ning parima positsioonina 3. koht. Lisaks veel - Best DJ (Muzik Awards), No.1 DJ (Mixmag), Best International DJ (Dancestar Awards), Best Radio DJ (Smirnoff Dancestars).

Judge Jules oli kõige esimene DJ, kes sai Ibizal omanimelise iganädalase ürituse. Nüüdseks nimega Judgement Friday's toimub siiamaani igal suvehooajal Ibizal.

Tõenäoliselt kõige rohkem on Jules tuntud oma rohkem kui 20 aastat pika raadiokarjääri poolest jaamades BBC Radio 1 ning Kiss FM.

Jules on välja andnud üle 100 produktsiooni ning remixi, lisaks kolm albumit. Kogumikke on ta koostanud Ministry Of Sound'ile, Universal ja Warnerile, eelnevate seas ka omal ajal kõige mõjukamad Ministry Annuals, Clubbers’ Guide ja Trance Nation kogumikud. Kokku on müüdud tema koostatud väljaandeid üle kolme miljoni eksemplari.