Yam Yam ToGo Eesti juhi Mart Eensalu sõnul saab uuest ja täiesti omamoodi kontseptsiooniga toidukohast Hiina, Lõuna-Aasia ning Tai kohalikest traditsioonilistest retseptidest inspireeritud toidud kätte kõigest paari minutiga, et kohapeal süüa või kiirelt koju või kontorisse kaasa viia. „Ühtlasi on meie hinnad oma eksklusiivsusest hoolimata soodsamad kõigist Tallinnas tegutsevatest Aasia kiirtoidurestoranidest,“ lisas Eensalu.

Kõik Yam Yam ToGo road on autentsed ja erakordselt värske maitsega, sest neid valmistatakse tervislikumal moel kui Aasia kiirtoite tavaliselt. „Nimelt ei kasuta Yam Yam fritüüre nagu enamik seni Eestis tegutsenud Aasia kiirtoidukohti, andes roogadele selle ühe-sama „hiina toidu maitse“,“ selgitas Eensalu, kelle kinnitusel serveeritakse Yam Yami toit Eestis seni tuttavate potsikute asemel omapärase disainiga tugevast papist kaaneta ümbrik-pakkidesse, millest on mugav süüa nii pargipingil kui kasvõi nii-öelda käigu pealt.

Yam Yam ToGo kontseptsioon ühendab ehtsa Aasia toidu nautimise elamuse läänelikult kiire, minimalistliku ja mugava teenindusega. Toit valmistatakse ja serveeritakse otse kliendi silme all. Menüüst leiab näiteks Hiina traditsioonide järgi valmistatud vürtsikad ja magusad kana-, sea- ja veiselihatoidud, tikka masala ja teriyaki kana või aedvilja korma Lõuna-Aasia moodi ning Tai „värvilised“ kanakarrid.


Esimese nädalavehtusega müüs Yam Yam oma letid praktiliselt tühjaks. Esmaspäev hommikul oli aga võimalik taas kogu menüüd tellida.