Eelkõige on Solarise Toidupood rõõmustav uudis kõigile lähedal elavatele ja töötavatele inimestele, sest nüüd on mugav ja käepärane haarata kohe hommikul kaasa midagi maitsvat kiireks kontorilõunaks või täita õhtul enne kojuminekut oma igapäevane toidukorv kõige vajalikuga.

Solarise Toidupood pole mitte kallis ja peen gurmeepood, vaid igapäevaselt taskukohane ja mõnus ostukoht, millel on konkurentidega võrreldes mõned eelised ja omapärad, mis tallinlastele kindlasti väga meeldima hakkavad.

Kvaliteedis järeleandmisi tegemata on Solarise Toidupoe eesmärk hoida poe üldist hinnataset umbes kümnendiku võrra madalamal kui näiteks Tallinna Kaubamaja toidumaailmas. Kindlasti leiab klient Solarise Toidupoest konkurentidest parema värskete puu- ja juurviljade leti, rohkem veine ja magusat, parema kaupade paiknemise ning poesisese logistika.

Eesti turul varem esindamata uutest kaubamärkidest saab Solarise Toidupoest ostma hakata näiteks Reinerti liha- ja vorstitooteid ja Ehrmanni jogurteid Saksamaalt ning Goldkenni komme ja šokolaade Šveitsist.

Toidupoe peamiseks väärtuseks on mõistlike hindadega suur kaubavalik, milles on selgelt eristuvad unikaalsed, ainult Solarise Toidupoes müüdavad tooted. Sellele lisandub kõrge kvaliteet, sõbralik teenindus, värske sisekujundus ning mõistliku pikkusega kassajärjekorrad.