Cinamon on tänapäevaseim kino Baltimaades, mille vaheldusrikkast programmist leiab igaüks sobiva filmi taskukohase piletihinnaga. Cinamonis jõuavad vaatajateni parimas võimalikus helis ja pildis nii Hollywoodi uusimad hittfilmid, sõltumatute filmitootjate looming kui kodumaised linateosed, lisaks hulgaliselt põnevaid 3D-filme. Lisaks rikkaliku kinoelamuse, soodsate hindade ja tipptasemel filmivaliku pakkumisele loodab uus kinokeskus Eestis läbi murda just hea klienditeeninduse ja mugavusega.

Parimad filmid tipptasemel kinotehnikaga

Cinamonist saab esimene kino kogu Euroopas, kus vaatajate filmielamusi täiustab maailma ühe tunnustatuima professionaalse helitehnika valmistaja Meyer Sound Laboratories uus Acheron helisüsteem. Viimast esitleti maailmale alles sel kevadel ning tänu selle kristallselgele ja nüansirikkale heliesitusvõimele on Acheroni tehnika esimeste seas sisse seadnud isegi mitmed nimekad USA filmistuudiod, mis helindanud ka siinmail jooksnud filme nagu „Wall-E“, „Ratatouille“ ja „Kariibi mere piraadid“. Cinamoni kinokeskuses asub ka kaks Barco tunnustatud kaubamärgiga digitaalset 3D projektorit, mis tagavad külastajatele elulähedased kolmemõõtmelised filmielamused.

Uue kinokeskuse avab Veiko Õunpuu mängufilm "Püha Tõnu kiusamine", mida näeb esialgu ainult Cinamonis. Avamisejärgsel nädalal hakkab seal teiste seas jooksma kõmuline Hollywoodi linateos "Psühhiaater" Kevin Spacey'ga peaosas, mis on samuti esialgu vaid Cinamoni programmis. Alates novembrist seab end Solarise keskuses sisse Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival, mis toob ekraanidele paljud viimaste aastate tähelepanuväärsemad väärtfilmid kõikjalt maailmast.

Mugav kinokülastus soodsa hinnaga

Kinopiletid saab Cinamonis alati vähem kui 100 krooni eest. Oma püsikülastajate lojaalsust premeerib aga uus kinokeskus juba alates esimesest hetkest, sest Cinamoni boonuskaardi saab vormistada kohapeal täiesti tasuta ning selle hüvesid saab nautima hakata kohe. Boonuskaart tagab õhtustele ja nädalavahetuse seanssidele sissepääsu kõigest 85 krooniga, interneti teel saab klubiliige boonusena pileti kätte aga lausa 75 krooni eest. Lapsed ja eakad pääsevad kinno alati veel eraldi soodushinnaga.

Cinamoni boonuskaart annab soodustust ka jookide ja snäkkide soetamisel – iga kaardiga sooritatud ost lisab kinokülastaja kontole punkte, mille kogunemisel saab need omakorda vahetada tasuta kinopileti või kasvõi plaksmaisi vastu. Uuenduseks on ka asjaolu, et enam ei pea kinoseansi eel mitmes järjekorras seisma – nii kinopiletid kui ka suupisted ja joogid saab osta ühest kassast. Loomulikult saab Cinamonis maksta ka kaardiga, ent veelgi mugavam on kinopilet ja snäkid internetist ette ära osta ning e-posti või SMSi teel saabunud kinnituse ettenäitamisel kõik filmi nautimiseks vajaliku kassast kätte saada.

Ühtlasi on Cinamoni külastajal käeulatuses kõik Solarises tegutsevad poed ja söögikohad, kus enne oma seanssi einestada või lihtsalt aega parajaks teha. Solarise võimalustega saab tutvuda ka pärast filmi vaatamist, sest kinokülastajat filmi lõppedes tänavale ei visata.

Cinamon – rohkem kino!