Pudelpost on randa toonud teate, et eestlased peavad valmistuma auhinnamänguks, kus on vaja hüpata, visata ja ronida. Väikese keskustelu tulemusena lepitakse kokku, et Maris hüppab kaugust, Reno viskab pakku ja Ranno jookseb. Kuna lätlasi on järele jäänud vaid kolm, siis ka eestlastest ja leedulastest osaleb auhinnamängus kolm meeskonnaliiget.

Napilt võidab auhinnamängu Leedu ja Eesti jääb teiseks. Auhinnaks saab Leedu külaskäigu kohalike Malaisia elanike koju, kus nad saavad ühe öö pehmetel madratsitel ja katus pea kohal magada. Robinsonide mäng nõuab taas kord sitkust, vastupidavust ja head koordinatsiooni, kõigele lisaks peavad Robinsonid korra ära käima ka solgitünnis. Põneva võistluse võidab Eesti ning jälle rändab väike puust kujuke, mis tähistab immuunsust Saarekojas, eestlaste kätte.

Kuna lätlaste hulgast hetkel kedagi välja hääletada ei saa, läheb Saarekotta Leedu. Kurva näoga lahkub mängust Rima. Omapärase teatega jõuab järgmisel hommikul Robinsonide juurde Emil, kes annab Robinsonidele teada, et neil on oma asjade kokkupanemiseks ja kaatrile jõudmiseks aega täpselt viis minutit. Kes selle ajaga laevale ei jõua, on automaatselt mängust väljas. Õnneks laabub kõik kenasti ja ükski Robinson maha ei jää.

Päris episoodi lõpus näevad televaatajad, mis tegelikult juhtus esimeses episoodis väljahääletatud Jaanuse, Madara ja Gediminasega.

Järgmises episoodis tabab üht eestlast sõnulseletamatu koduigatsus, mis võib talle saatuslikukski saada!

--------
19. oktoobri saate kommentaari-auhinnad said:

  • Liisa147 — TV3 särk
  • dzein25 — TV3 särk
  • triinu18 — TV3 särk
  • Odaviskaja — TV3 mobiilitool
  • Sebimees — TV3 mobiilitool
  • To M&J — TV3 mobiilitool

    Auhinnad saab kätte Delfi kontorist Pärnu mnt 158

    NB! Lugupteeud kommenteerijad, palun lisage kommentaarile ka oma meili-aadress, et võidu korral oleks võimalik teiega kontakteeruda.