"Minu esimene mälestus Rujast on päris väikese poisina. Vaatasin televiisorist nende kontserti. Urmas Alender laulis ja Jaanus Nõgisto mängis kitarri nii, et oli selle oma mantli hõlma alla sättinud. Mu isa oli samal päeval Soomest tulnud ja mulle väikese kitarri toonud. Nii ma tõmbasin ka endale mantli selga ja asusin samamoodi kitarri mängima," meenutab Robert Linna Publikuga vesteldes.

Linna mainib, et tema jaoks on Ruja tõstnud Eesti muusika lati enneolematult kõrgele. "Tekstiliselt ja muusikaliselt on see minu jaoks latt, kuhu tahaksin kunagi jõuda."

Augustis toimuv kontsert tekitab Robert Linnas ka elevust. "Närvikõdi tekitab see, et ma pole kunagi Rein Rannapiga kohtunud. Ta tundub väga nõudlik... Asja pehmendab see, et Jaanus Nõgisto tegi meie plaadile ühe loo. See oli minu jaoks nagu... Nagu kohtuks Jumalaga. Kuid Nõgistoga vesteldes saime aru, et ta on elanud läbi samu asju, mida meie praegu."

Robert Linna kanda jäävad kolm rokilikumat lugu, kuid milliseid palasid muusik 20.augustil esitab, jääb üllatuseks. Lisaks Linnale astuvad solistidena Lauluväljaku lavale Kadri Voorand, Ott Lepland, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast ja Karl Vilhelm Valter. Ühe osana kontserdist saab laval näha ka andekaid ja noori uue põlvkonna trummareid ning kitarriste. Ruja ühe õhtu põhikoosseisu kuuluvad Andres Põldroo, Laur Joamets, Henno Kelp ja Andrus Lillepea.

Linna nendib, et Lauluväljakule tuleb kokku esmaklassiline seltskond: "Ma soovin võrdselt nii publikule kui ka bändile muljet avaldada."