"Mõtlesime, et kuna oleme rokenroll bänd, et mida me siis seal Eesti laulul teeme?" muigab Robert ning selgitab seejärel, et kõigi bändiliikmete arvamus hakkas vaikselt muutuma, kui märgati, et igal aastal on osalenud üha ägedamad bändid. "Tundub, et siiamaani on see üritus olnud äge suur Eesti muusika pidu ja me oleme eestlased ja muusikud, miks mitte võtta osa!" nendib ta.

Finaalis elevantidelt mingeid erilisi üllatusi oodata ei maksa, sest see pole nende "point". "Me ei hakka mingit pulli ega kostüümishow'd tegema. Me tahame olla publikule, kes meist midagi ei tea, võimalikult autentsed. Aga kuna siin saates juba oli kerge hoiatus enne meie etteastet, siis usume, et duubeldame seda finaalsaates veelgi, et anda rõhku visuaalsele poolele," vihjab Robert loo eel edastastud hoiatusele häiriva lasershow osas.

Millele mõtleb Robert laval olla? Milline on elevantide töö- ja tegutsemise põhimõtted? Millised on nende lootused? Millised on Roberti lemmiklood tänavuselt Eesti laulult? Vaata videot!