Paul Smith ja Jason Greenhalgh (ehk Total Science) kohtusid esmakordselt 1987.a ning nelja aasta pärast tuli Q Projecti aliaselt välja lugu Champion Sound, mis nüüdseks on saavutanud trummi ja bassi klassikute tiitli. Duo hakkas peagi andma muusikat välja Funky Technicians nime alt, neid avaldasid nt Basement, Lucky Spin ja Good Looking leibelid. 1997. aastal otsustati asutada uus plaadifirma CIA ning sellega võtta endale ka uus nimi, Total Science. Bad Company remiksis Champion Soundi, Metalheadzi alt tuli välja „Silent Reign“ EP ja ilmus rida singleid ning ka debüütalbum Advance ning nende karjäär üha hoogu juurde. Millenniumi vahetusel otsustati luua CIA tütarfirma Advanced, kust ilmus ka Sektor seeria.
Total Science´i käekäik on olnud mitmekülgne, nad on loonud erinavat muusikat, alates hausist, lõpetades down-tempo eksperimentidega. Lisaks muusika tegemisele, käivad nad tuuridel üle maailma. Viimastel aastatel on nende lugudele vokaale laulnud lauljatar Riya, kes ka 8. novembril koos Paul Smithiga Tjuun Inil Tallinnas esineb.

Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saade, mis on eetris reedeti kella kümnest südaööni. Alates 2003. aastast kostub saatejuhtide Qba, To-Sha ja L.Eazy vedamisel trumm ja bass muusikat Raadio 2s seniajani. Tjuun In´i nimeline pidu on raadiosaatest vanem, esimene pidu toimus 1999. aastal Enteri nimelises küberkohvikus, millele on järgnenud lugematul hulgal üritusi nii välis- kui kohalike esinejatega.

Reedel, 8. novembril esinevad Sinilinnus Total Science (UK), Riya (UK), Leslie Da Bass, Leiner, Jeffy Diamond , Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Pilet enne südaööd 6 euri, hiljem 10 euri