"See oli naljakas," naerab Rasmus. "Ma olin ausalt täitsa kaine, see on lahe, et ta nii ütles, see tähendab seda, et ma suudan...," jääb ta mõttesse ning jätab lause lõpetamata. Ilmselt peab ta silmas seda, et suudab rolli sisse elada, aga kes teab.

Edasipääsemise koha pealt avaldab Rasmus, et ta polnud oma edus üldse kindel. "Kunagi ei saa kindel olla ja ärme eelmisest nädalast rohkem räägi," naerab ta, viidates sellele, et rahvahääletuse asemel aitasid teda kohtunikud. "See oli hea, et ma ei pidanud 3 hulka minema, ma oleks ilmselt ära minestanud lava peale," väristab ta õlgu.

Kuulda, mida Rasmus arvab Katrini välja langemisest:

Kohtunike kommentaarid: "Mulle väga mõjub selline kooslus, et on šikk väljanägemine, aga mees on mässumeelne ja cool, et tekiks kooslus. Mõnel võis tekkida kahtlus, kas sa ikka oled kaine," muigas Maarja. "Rasmus, sa pelgasid, et me võtsime sind siia "klouniks", aga me näeme sinus täiskomplekti, sest cool on ikka alateadlik üleolek mitte teistest, aga iseendast ja sellest, mis sa teed," leidis Mart. "Ma loodan, et sa ei hakka taipama, et sa oled teistest parem, seega ma profülaktika huvides ütlen, et täitsa tavaline oli," naeris ta. "Mina nägin sinu esituses elu ja ambitsiooni midagi muuta, mulle väga meeldis, väga tubli," kiitis Mihkel.

Kuula Rasmuse esinemist: