Superstaaritiitli, 10 000 euro ja Universal Musicu plaadilepingu nimel astuvad lavale 18-aastane Elina Born Lehtsest ja 17-aastane Rasmus Rändvee Pärnust.

Elinat ja Rasmust ootab superfinaalis ees kolm vooru. Esmakordselt suursaate ajaloos esitavad mõlemad lauljad superfinaalis ka oma debüütsingli. Elina esimene singel on Stig Rästa ja Fred Kriegeri sulest. Rasmus astub aga lavale koos oma bändiga Facelift Deer ja rokib poiste endi kirjutatud looga.

Superfinaali kolmes voorus kõlavad järgmised lood:

Senine parim lugu:
Elina Born - "Nothing Compares To You" (Sinead O'Connor)
Rasmus Rändvee - "Feeling Good" (Cy Grant)

Singel:
Elina Born - "Enough"
Rasmus Rändvee & Facelift Deer - "Dance"

Suur eestikeelne lugu:
Elina Born - "Palve" (Tõnis Mägi)
Rasmus Rändvee - "Meil aiaäärne tänavas"

Elina Borni poolehoidjatele on number 900 73 10. Rasmus Rändvee ootab kõnesid numbril 900 73 05.

Lisaks Elinale ja Rasmusele astuvad lavale superstaarid Liis Lemsalu ja Ott Lepland ning kõik selle hooaja finalistid. Otseülekanne Nokia Kontserdimajast algab TV3s kell 20.30, kuid parima elamuse saab kindlasti oma lemmikutele kohapeal kaasa elades, lavaesisesse fännitsooni on veel saadaval piiratud koguses pileteid.

Otseülekandele eelneb erisaade algusega kell 20.00, kus näeb, kuidas valmistuvad Elina ja Rasmus superfinaaliks, mida nad arvavad teineteisest ning milliste tunnetega vaatavad tagasi oma teekonnale saates.

"Eesti otsib superstaari" superfinaal jõuab TV3 otse-eetrisse pühapäeval kell 20.30. Superfinaali melu lava pealt ja tagant vahendab viimast korda ka PUBLIKU SUPRSTAARI LIVE BLOGI!.