Domonkos ehk Domi mängib ka klaverit ja trummi ning on möllanud Ungari pop-folki skeenes juba 18-aastasest saati. Eestiga seob teda kümme aastat kestnud suhe eestlannaga, kelle nime ta jätab igaks juhuks saladuseks.

Domi õppis eesti keele ära, et kallimaga tema emakeeles suhelda. „Armastus oli lihtsalt nii suur. Tema õpib ungari keelt ka,” ütleb Domi. Tema sõnul on keeled sama keerulised, kuid õppimist lihtsustavad mõned sarnasused, sest eestlased ja ungarlased on ju hõimurahvad. „Arvan, et mu grammatika on juba päris okei, aga tahaks nüüd sõnavara paremaks teha,” hindab ta ennast ja muigab, et näiteks sõnad „kummi­madrats” ja „kaka” on täpselt samad.

Ungaris ei saa eesti keelt õppida üheski koolis ja seetõttu peab Domi võtma eratunde. „Igal nädalal kaks korda. Läks aasta, et saaks juba veidi rääkida. Nüüd oskan keskmisest paremini. Enda arust vähemalt,” kiidab ta ja märgib, et Eestis püüab ta alati eesti keeles suhelda. Noored elavad ja töötavad juba pikka aega Budapestis, aga käivad paar korda aastas ka meie kandis. Koos fännatakse Terminaatorit, Liisi Koiksonit ja Lea Liitmaad. Loomulikult jumaldab Domi ka Elinat ja Stigi.