Rujast kõneledes meenutab Liisi, et tema kõige esimesed mälestused bändiga seoses pärinevad lapsepõlvest ning on seotud televisiooniga: „Toona astusid ju bändid palju televisioonis üles. Mängitigi kuskil stuudios ja sealt minu esimesed mälestused pärit ongi, „Suudlus läbi jäätnud klaasi“ oli vist isegi see lugu, mida kõige esimesena kuulsin.“

Lauljanna tunnistab, et valikut, millised lood tema esituses kõlama hakkavad, ei langetanud ta ise, vaid meestele oli kõik juba kindlalt paigas. „See osa kontserdist, milles mina kaasa löön, on kammerlikum. Minu laulu saadavad kitarrid. Meestel olid lood kõik läbi mõeldud, seega ise ma endale midagi välja ei otsinud,“ kirjeldab Liisi veidi 28. detsembril aset leidvat.

Naine tunnistab ka, et on läbi elu olnud suur vinüülplaadi fänn, kuid alles nüüd jõudnud päriselt nende kuulamiseni. „Ehk ei ole kaugel ka see aeg, mil ühte sellist helikandjat ehib minu nimi,“ laseb ta intervjuu lõpus soovmõtte lendu.

Ruja kahekordse vinüülplaadikogumiku „Põhi, lõuna, ida, lääs...“ esitlus toimub 28. detsembril Vaba Laval ning pileteid saab osta SIIT. Vinüülplaadikogumik on müügil vaid Vaiguviiuli e-poes, CD kujul on albumit võimalik osta ka Laseringist ja Rahva Raamatust.