Saates olid kohal ka kõik senised välja langejad, kes põgusa etteaste tegid ja seejärel saali taganurka taandusid, et pingilt võistlust jälgida. Herkkil ja Annelil tuli esitada kokku kolm tantsu - üks maailmarahvaste tants, üks tõeline performance trump ja seni kõige paremini õnnestunud tants.

Herkki

Esimesena esitas Herkki aafrika sugemetega tantsu, mille eest kohtunikud kiitsid teda väga, Anu, Teet ja Anna andsid koguni 10 punkti ning kiitsid Herkki silmade sära. Palju toonitati ka seda, et Herkki on palju alla võtnud ning täiesti teiseks meheks muutunud ning hoolimata eelmise saate vigastusest on täielikult taastunud. Teiseks tantsuks esitati seni kõige paremini õnnestunud tantsu, milleks oli hiphoptants, mis kohtunikele väga meeldis ning maksimumpunktid muudkui sadasid. Pärast teist vooru oli Herkki keskmine hinne 10 punkti. Trumbina lõi Herkki letti imekauni tantsu, mille staar oli treener Reku. Kokku kaotas Anneli 18,1 kilo ja 1,6 kilo viimase nädalaga.

Anneli

Esimene tants, milleks oli india sugemetega tants, sai kohtunikelt väga kiita. "Braavo!" kordasid Anu ja Anna ning ka teet oli rahul. Teine tants oli burlesk, kuid kohtunikud enam nii rahul polnud, mille peale Anneli natuke solvus. Tundus, et eriti pahane oli Anneli Anu Saagimi peale, kes teiste kohtunike antud madalatele punktidele kaasa juubeldas. Ehk siis kui Herkki skoorid püsisid 10 kandis, siis Anneli sai punkte suurusjärgus 7 ja 8, mis kujundas teise vooru lõppedes keskmiseks hindeks 8,7. Kolmas tants oli dramaatiline ingel-deemon võitlustants, mis vaimustas kohtunikke ja lennutas Ingmari koreograafia suunas ülistusi. Lõplikuks tantsude keskmiseks hindeks kujunes 9,1 punkti.