Kui suureks hindad keskmise internetikommentaatori IQ’d?

75

Kas sinu süda on vaba ja mida peab selleks tegema, et su armastust võita?

Mu süda on kinni nagu Raul Velbaum Levika ees. Aga üldiselt mu armastust võidetakse nagu kõiki armastusi — tuleb õigel ajal õiges olekus õiges kohas olla.

Paistad siuke actionmees, kas oled elus kunagi kellegagi kakelnud?

Ise kaklesin kaheksandas klassis ühe ja seni viimase korra, aga umbes neli aastat tagasi tuli Tartus Toomel mingi kamp kallale kah.

Miks sinu autost kunagi ekspressis pilt oli?

Mu auto hüüdnimi on “Failmobiil” ning tema tegemistel on palju fänne. Sedapuhku oli ta sattunud Liivalaia tänava keskpunktis mitmemeetrise igikeltsa alla.

Mida sa seal sibeliuse akadeemias täpsemalt teed? õpidki seal?

Paberite järgi olen vahetusüliõpilane seal jah, kuid päris hetkel ma seal ei õpi, kuna ma pean Eestis vastama küsimustele ning laulma Mihkel Rauale.

Mis värk sul selle majanduskraadiga on? Miks sa selle tegid?

Vabandust. Enam ei tee. Pärast keskkooli ei olnud eriti kirkaid ideid, mida edasi teha. Majandusse sain tasuta sisse ning Tartu Ülikool oli käe-jala ulatuses. Tegin bakalaureusekraadi ära ning selles “värk” seisnebki.

Kellena ja millega sa leiba teenid?

Raadiotes kõlle ning reklaame lugedes, stipendiumid, mõned klassikalised kontserdid siin-seal.

Sa mõjud saates kord ülbe ja enesekindla ja siis jälle sõbraliku ja soojana — miks nii? milline sa tegelikult oled?

Tihti üritan olla enamvähem laulu karakteris, mida saates esitama pean. Näiteks "Starsi" lauldes hoidsin ennast terve päeva melanhoolsena, aga "Little Less Conversationi" päeval olin siuke “jõu-jõu-jõu”-mees. Aga päriselus olen ma täitsa tavaliselt ebatavaliselt tavaline, nagu me kõik.

Kummal pool on rohi rohelisem?

Seal, kus on kiirem internet.

Kas sa mingit instrumenti ka mängid?

Ma pisikesena lõpetasin klaveri erialal lastemuusikakooli (7-8 aastat). Olen võimeline seega noodist õppima särki-värki klaveril.

Kes on su lemmik HON-i karakter?

Valkyrie.