1. Koit ja Laura

Eesti Laulu 2. poolfinaalis on Publiku lemmikuteks Koit ja Laura. Eurolaulikute duo näeb laval harmooniline välja ja loodud on väga peen tervik, ent samal ajal pole millegagi üle pingutatud. Koidu pintsak on hästi pidulik ja eriline, kuid üldmulje trendikas ja vaba. Laurat võib tema noore ea kohta nimetada aga lausa kodumaiseks moeikooniks — tema välimuses pole kunagi midagi juhuslikku. Nende välimus meenutab maailmakuulsate staaride oma ning sellises riietuses saadaksime me nad ka vabalt näiteks Grammydele esinema. Braavo!

2. Liis Lemsalu

Sarnaselt Laurale teab ka Liis Lemsalu alati, mis talle sobib ning oma suurepäraste füüsiliste eelduste tõttu kannab ta alati kõik asjad välja. Liisil on välja kujunenud kindel lavaline stiil — ta ei otsi, ta on. Eesti Lalul kannab Liis Iris Janvieri loomingut, mis mõjub väga välismaiselt. Euroopa staaride seas oleks Liis konkurentsivõimeline lisaks musikaalsusele ka oma visuaalse poole pärast. Publik on veendunud, et miljonid tüdrukud tahaksid olla nagu Liis!

3. Antsud

Folkbändid kipuvad tihtipeale rahvariiete suunas minema, ent Antsud on oma riietuse hästi läbi mõelnud ning tulemus on äärmiselt äge. Hea näide sellest, et lavakostüümid on kõikidel olemas, aga need ei mõju kostüümidena — need on riided. Antsudel on läbiv aktsent riietuses ja nii ongi kõige õigem, sest piisab vaid ühest detailist, et tervik kokku tuua.

4. Angeelia
Angeelia

Angeelia on oma loomult tõeline metshaldjas ning ka suurel laval on ta enesele truuks jäänud. Ta võlub meid oma naturaalse ilu ja orgaanilisusega ning me oleme totaalselt lummatud!

5. Rasmus Rändvee

Ramus Rändvee paistis juba saates “Eesti otsib superstaari” silma oma laitmatu stiiliga. Ta on, kes ta on — äärmiselt šikk noormees. Näib, et tema Eesti Laulu lavariietus sai kokku ilma suurema vaevata. Kaugelt vaadates paistab, et ta võiks samasuguse riietusega minna pühapäeval oma pruudiga brantšile, kuid lähemal uurimisel selgub, et tegemist on piduliku vesti ja kvaliteetse kangaga.

6. Kerli
Kerli

Kerli suhtes olid meil kõige kõrgemad ootused, sest tegemist on maailmakogemusega tegijaga, kes on näidanud kostüümidraamat nii oma fantaasiarikastes muusikavideotes kui ka Hollywoodi glamuuriürituste punasel vaibal. Näha on, et Kerli etteaste lavastuse pool on hästi tugev ning ka kostüüm on hästi läbi mõelnud, ent vau-faktorit jääb sel korral veidi puudu. Kuna tegemist on võistluse ühe suure favoriidiga, siis loodame, et finaali pääsemise korral keerab ta vinti veidi juurde.

7. Daniel Levi
Daniel Levi

Daniel on niivõrd tugev karakter, et tema oleks võinud küll hoopis midagi julgemat selga tõmmata. Kuigi laval pole neoontuledes lõõritavat bändi eriti näha, siis fotoseina taustal poseerides on üldmulje väga lakooniline. Näha lihtne välja on kõige keerulisem töö ja pole kindel, kas tema puhul on see õnnestunud. Mis näib lihtne, seda pole lihtne saavutada!

8. Almost Natural
Eesti laul 2017 poolfinaal

Almost Natural on meie jaoks üks suur küsimärk — muusika on neil nii värske kõlaga, kuid paistab, et laulukirjutamise kõrval pole neil stilistika peale mõtlemiseks aega jäänud. Peame kurvastusega tõdema, et Anis oli rokkarina palju ägedam — Kus sa oled? Tule tagasi sellisena nagu me sind kunagine tundsime!

9. Close To Infinity feat Ian karell

Isegi, kui tegemist on laulukonkursiga, tuleb silmas pidada ka tõsiasja, et rahvani jõuab su looming läbi telepildi ning välimus mängib selle juures väga suurt rolli. Ian Karelli särk on ju vinge, kuid tuleb oma sõnu taas korrata — tervik puudub! Selle pundi liikmetel on ühist täpselt nii palju, et kõik on endale tennised jalga tõmmanud. Lihtsusega lööma minnes peaks kõik perfektne olema, aga siin tundub see suvaline.

10. Alvistar Funk Association
Eesti laul 2017 poolfinaal

70ndad on inspireerinud põlvkondade viisi moekunstnikke ja moeikoone — miks nad küll seda bändi ei inspireerinud? Tegemist on tohutu allikaga, kust leiab igale maitsele ja igale figuurile midagi, kuid paraku pole haldjakeeles armastusest ja rahust musitseeriv Alvistar Funk Association oma kodutööd teinud. Poistel on jalas ühesugused tossud ja taskutega ehitajate püksid — tore, et saite tulla, aga paljajalu mõjuksite rohkem hipidena!