Eurovisionit nimetab Terry Dante muusikapõrgu neljandaks dimensiooniks ning lisaks põhivõistlustele on ta hästi kursis ka kõigi riikide eel-visioonidega. Nii olemegi tegelikult Terry't lisaks Aserbaidžaanile, Malmöle ja Kopenhaagenile kohanud ka mitmel korral Nordea Kontserdimajas Eesti laulul. "Nägin Elina ja Stigi meeletut triumfi. Nad said vist 80% häältest, kas pole?" meenutab ta. "Huvitav küll, et mingi odav Kenny Rogersi ja Dolly Partoni plagiaat nii popiks osutus... Aga õige jah, te pole ju kunagi kuulnud ei Kenny Rogersit ega Dolly Partonit ja arvate, et see ongi originaalne ja põnev!" irvitab ta endale omase terava huumoriga.

Aga milliseid soovitusi jagab esinemise parandamiseks see terav kriitik meie eurolaulikutele? "Elina peaks oma jalgu koos hoidma. See näeb jumala vale välja! Ja Stig peaks naeratama, ta ei naerata kunagi. Ei, tegelikultt ta ei peaks midagi tegema! Lavatehnikud võiks ta hoopis lava külge naelutada, siis ta ei tatsa oma tujuka näoga ringi koguaeg. Laul on ilus, aga kas te inimesed suudate paigal ka seista vahel? Koguaeg püüate kuhugi edasi liikuda!" naljatleb ta.

Aga kes võidab? "Kindlasti mitte muusika, ei! Olete neid laule üldse kuulnud või? Jube? Bosnia ja Hertsegoviina võidab, sest ainus õige samm on üldse mitte osaleda! Ma loodan, et te võidate, sest ma olen Eestis juba käinud ja mul pole vaja sinna uuesti tulla!" tõmbab ta otsad kokku.