Imelise Gia Coppola hipsterklišeedest nõretav "Palo Alto" kuulub kindlasti tänavuse PÖFFi "must see" nimekirja. 

Võluv indie-hitt USA väikelinna hipsteritest ja logarditest, kellest enamus on liiga lahedad, et õppida, liiga napakad, et mitte vandaalitseda ning liiga segased, et kunagi iseennast mõista. Kõik otsivad armastust, kuid kõigile seda kindlasti ei jagu. Põlishurmur James Franco mõjub ka tavalist keskkooliõpetajat mängides perversselt iroonilisena ning teose soundtrack on vähemalt sama moodne kui H&M’i viimane kollektsioon.

Seega, kui Macbook Airiga Boheemis poosetamine üle viskab, on see just õige film, mida vaadata. Ning kus siis mujal, kui mitte PÖFFil. Kiirusta, enne kui keegi teine seda näeb!

"Palo Altot" mine kaema täna kell 17.00, teisipäeval kell 19.00 või neljapäeval kell 17.00.

"Remember from before when we did sex to each other? I'm having your abortion, do you wanna share a dessert?" Just nii värvika tsitaadiga köitis see film mu meeli. 

Teine filmisoovitus langeb tragikomöödia žanrisse. "Laps mis laps" ehk õigekeeli "Obvious Child" (filmipealkirjade tõlkimist siinkohal pikemalt ei menetle) toob meieni lõbusa loo abordist. Jah, te lugesite õigesti. Abort ei pea olema alati traagiline, sellele saab läheneda ka eluterve huumoriga. Siiani tabuna mõjuv teema hekseldakse lahti ja tehakse kristallselgeks.

"Obvious Child'i" näeb täna kell 22.00, järgmisel esmaspäeval kell 22.15 ja 30. novembril kell 17.00.