Selle aastane line-up on eriti magus ja nimekirjast leiab selliseid suuri nimesid nagu Robert Plant, Rival Sons ja Placebo ningi ka meie enda kodumaiseid lemmikuid Ewert and the Two Dragons, Tallinn Daggers ja Zebra Island. Kuid kuna Placebo alles väisas Tallinna ning samuti on seda lähiajal teinud ka Robert Plant ja Rival Sons, siis toob Publik Sinuni 5 hoopis teistsugust artisti, kellel lava ette õõtsuma sa sattuda võiksid.

1. Kasabian (Laupäev, kell 23:30-01:00)
Briti tantsu-rocki bändist on kujunenud üks suurimaid alternatiivbände UK ajaloos, mis on tuntud oma vaimustavate live-kontsertite poolest.

2. Charli XCX (Laupäev, kell 23:00-00:00)
Charli XCX on hetkel pop-muusikas üks kuumimaid uusi tulijaid. See näitsik on laineid löönud koos Austraalia räppari Iggy Azaleaga, kirjutanud lugusid nii Gwen Stefanile kui ka James Bluntile ning edukaks on saanud ka tema kriitikute poolt kiidetud album "Sucker", mis ilmus eelmisel aastal.

3. King Gizzard & The Lizard Wizard (Laupäev, kell 17:45-18:30)
Austraaliast pärit psühhedeelsed rokkarid on täpselt nii ebatavalised ja huvitavad nagu nende bändi nimi. Seitse muusikut, neljal kitarril, kaks trummarit ja isegi suupillimängija, on tuntud enda intensiivsete esinemiste ja maniakaalse tantsumuusika poolest.

4. Jungle (Reede, kell 19:15-20:15)
Jungle on 2014. aaasta üks suurimaid tõusvaid tähti muusikas. Kriitikute sünul on Jungle sündinud kaasaegse urban muusika spetsialist, kelle looming tõlgendub dünaamiliseks ja orgaaniliseks live-elamuseks, mis on täis positiivset energiat.

5. St Vincent (Pühapäev, kell 20:30-21:30)
Annie Clark ehk St Vincent on enda generatsiooni üks geniaalsemaid muusikuid ja innovatiivsemaid kitarriste, kes ei karda avastada uusi žanre ja helimaastikke. Naist iseloomustavad julgus, rütmilisus ja tundelised mustrid muusikas.