Ott hoiab endiselt kainet ja suitsuvaba olekut!

Meie Ott valis tõtt-öelda küll alkoholivaba dringi ning hoidus ka suitsu kimumisest, kuid ega see tema peonaudingut ei vähendanud. "Mulle väga meeldis nendega tutvuda," kiitis Ott. "See oleng oli väga hubane ja mõnus, poisid mängisid kitarri ja laulsid ning vestlesime meie riikide muusika erinevusest ja sarnasusest," kirjelas ta Publikule rõõmsalt.

Külakostiks hundijalavesi ja ökomaiustused

Külakostiks viis Eesti delegatsioon Slovakkia muusikutele kodumaiseid ökotooteid - jõhvika ja mustika krõbuskeid ning paar pudelit kodumaist hundijalavett. Võõrustajad olid kingituse üle väga rõõmsad ning kostitasid eestlasi vastutasuks hea ja parema ning akustilise kitarrikontserdiga. Vastastikku vahetati ka singleid ning erilist tähelepanu pöörati asjaolule, et Oti mänedžer Danel Pandre mängib Eesti tuntuimas rokkbändi The Sun, mille solist Tanel Padar on Eesti esindajana Eurovisioonil siiani edukaim olnud.

Slovakid: Tanel Padar, me tahame sinuga pidu panna!

Tasub mainida ka seda, et kui Padar peaks kolmapäeval tõepoolest Bakuusse laekuma, siis ootab teda Slovakkia rokkarite soe vastuvõtt. "Maksku, mis maksab! Me peame selle vennaga pidutsema!" möirgasid slovakid eufooriliselt. 

Vaata pilte!