Eesti keel on prioriteet nr.1 

"Mis ma oskan muud öelda, kui et väga väga tore tunne on!" naerab ta Publikule antud intervjuus. "Emotsioonid on ülevad olla selliste suurte õilsate riikidega ühes finaalis!" jutustab ta ning lisab, et on pärast esitust võtnud otsuse, et las saatus otsustab, mis edasi saab. "Ma andsin endast kõik ja võib öelda et Euroopa kuulas mind täna!" Eesti keel on Oti jaoks püha ning selles keeles laulmine samuti ning oma keele ja kultuuri edasiviimist nimetas ta antud intervjuus oma tähtsaimaks prioriteediks. "Meid on jube vähe ja eesti keel on ilus keel ja seda tuleb nii palju propageerida kui vähegi võimalik," on ta veendunud.

Publiku tagasiside annab energiat

Finaaliks valmistub Ott puhates ja magades. Lisaks jätkab ta Maikeniga tööd oma hääle kallal, mis juba on kordi parem kui 2 kuud tagasi. Lisaks häälelisele võimekusele on ta parandanud ka enda lavalist olekut, kuna tunneb enda sõnul end mugavalt ega pabista enam üldse. Publiku küsimuse peale, kas ta lavalt saali suurust ja rahvaarvu ka tunnetab, vastab Ott, et eks 15 000 inimese ees on adrenaliinivool päris tugev küll. Hakkamata talle meelde tuletama nende miljonite televaatajate arvu, kuulame hoolikalt, kuids ta jutustab meile sellest, kuidas publiku tagasiside talle energiat annab.

Ott: Eesti väike laev võib gigantide vahel täitsa silma torgata!

"Kuid mul on üks palve," jõuab ta siis äkitselt tõsise mõtteavalduseni. "Palun ärge endiselt ajage oma lootusi liiga kõrgeks, sest 11.koht on nii ja naa," räägib ta. Nimelt on Oti sõnul miinuseks see, et nii ees kui taga asuvad gigandid - Prantsusmaa, Itaalia ja Norra. Plussiks peab ta seda, et kõik ümbritsevad lood on kiired ja tempokad. "Ma arvan, et Eesti väike laev võib seal vahel täitsa silma torgata," lisab ta tagasihoidlikult lõpetuseks.