Slaavilik popkultuur on viimastel aastatel jõudsasti menukust kogunud ning kujunenud juba eraldi subkultuuriks ja kujutab endast kõige silmapaistvamate slaavistereotüüpide humoorikat ühendamist. Netiringkondades harrastavad paljud ka "slaavikükki", mida eestlased tunnevad eelkõige ossikükina.

Korralik slaavikükk tähendab sügavat kükki nõnda, et mõlemad kükitaja kannad puudutavad maad. Juhul, kui kannad maas ei ole, võib aimata, et kükitaja näol pole tegu tõelise subkultuurislaavlasega vaid hoopistükkis lääne spiooniga.

"Eestlased on väga huvitatud sellest, mida teised neist arvavad," sõnas videomeister Boris Blin ja lisas, et eestlased näevad end tihti ka suuremana kui nad tegelikult on.

Boris Blin on populaarse YouTube'i kanali "Life of Boris" autor, kes hetkel viibib pikemalt Eestis, ent rändab tihti maailmas ringi. Boris edendab slaavlaste klišeekultuuri, mis hõlmab endast brändidresside, botaste, kuldkettide, päevalilleseemnete ja muu 1990-ndatest tuntud slaavlastele omaste omaduste viljelemist.

Boris Blin kannab alati oma karakteris olles ühel või teisel moel maskeeringut. Tema nägu ei näe kunagi ning enim, mida tema silmnäost näha olnud, on tema kulmud. Oma identiteeti varjab ta loogilisel põhjusel. "Ma ei taha, et minu eraisikut Boris Bliniga tulevikus seostatakse, see võib saada karjääris või eraelus takistuseks," sõnas eraelus programmeerimisega tegelev Blin.

Teine populaarne video, millest paljud fännid šnitti võtnud, on auto tuunimine. Seal õpetab Boris, kuidas enda neljarattaline sõbrake tõeliseks slaavlaseks muuta. Nõndaks võtsime Borisil sõnasabast kinni ja palusime tal paari lihtsa vahendiga näidata, kuidas ühest täiesti harilikust autost slaavimobiil saab.

Mis on olnud Borisi lemmik slaavikükk, miks ta Eestit armastab ja kuidas siis õigupoolest oma autost silmapaistev rallimasin teha, vaata videost!