Kui Beyoncé valmistus 2006. aastal mängima filmis "Dreamgirls", järgis ta vedelikupõhist vahtrasiirupidieeti ning kaotas 10 kilo, vahendab My Daily.

Kuigi ta kaotas kaalu edukalt, ei olnud see miski, mida ta kellelegi soovitaks: "Ma ei soovita seda, kui inimene ei pea valmistuma filmiks, sest on teisigi viise kaalu kaotamiseks," ütles ta intervjuus. Ta tunnistas hiljem, et kui diiedi lõpetas, tulid kilod kolinal tagasi.

Pärast särtsaka Lizzie McGuire'i rolli tahtis Hilary Duff seksikamat look'i ning kaotas hilisteismelisena märgatavalt kaalu. Tema allavõtmistest said igapäevased tabloidiuud ning muutus ei jäänud kellelegi märkamatuks. Hiljem tunnistas ta ajakirjale Health, et tema dieet koosnes aurutatud köögiviljadest ning kanast iga päev. Kogu tuuritamise ja avalike ülesastumiste vahel pani selline menüüvalik naise soovima, et ta ei peaks eladeski nägema enam aurutatud brokolit.

Modell Brooklyn Decker, kellest hiljem sai näitleja, tunnistab, et kaal oli kinnisidee, kuita New Yorki kolides paljulubavate modellide seltskonnas aega veetis.

"Olime iga ürituse A ja O ning kõik lugesid meie suutäisi. See ajas mu paanikasse. Ma tegin mahlakuure ja hulle dieete ning lõppkokkuvõttes võtsin hoopis kaalus juurde. Mu isa tõi mu maa peale, käskis teiste arvamuse unustada ja oma keha hävitamise lõpetada."

Amanda Seyfried ei pelga tunnistada, et ta kasutab karme dieete ning puhastuskuure. Kahjuks sai ta aga teada, kui kahjulikud võivad olla "tervisliku" toitumise plaanid, kui ta oli toortoidu dieedil, mis koosnes vaid spinatist ning seemnetest. Ta ise on nimetanud seda intsensiivseks ning teatud mõttes kohutavaks lausa. Ajakirjale Self antud intervjuus ütles ta aga aastal 2010: "Kui sa päeva lõpuks ei saa süüa küpsiseid, siis mis mõte elul üldse on?"

Kourtney Kardashiani võib vabalt pidada õdede-triost kõige saledamaks, kuid kui ta soovis vabaneda beebikilodest pildistamise ajaks, läks diiet nii ekstreemseks, et naine lõpetas haiglas. Ühes "keeping up with Kardashians" osas on ka näha, kuidas nende kasuema tegi karmi treeningkava, kuid mille juurde ei kuulunud grammigi toitu. Pärast haiglaskäiku mõistis ta, et asi ei ole seda väärt ning läks tagasi oma vana elu juurde.

Angelina Jolie, kes on üle maailma tuntud oma fantastilise füüsise poolest ning kelle keha silueti tunneks ilmselt hämaras ära igaüks, on sageli olnud kõmumeedia tähelepanu all oma pea et olematu kaaluga. Naine, kes on tunnistanud, et armastab punast liha, on samas öelnud ka, et oli kunagi pühendunud taimetoitlane. See elustiil aga oleks peaaegu naise tapnud. Miks? "Sest ma sain aru, et ma ei saa piisavalt toitaineid," vastas ta.