Koolis jagavad oma teadmisi Aita Vaher, Tamur Tohver, Karin Rask, Harriet Toompere, Inga Lunge, Tanel Jonas ja paljud teised. Lisaks alustab uuel aastal ka Polygon 30+. Tegemist on teatriõppega täiskasvanutele vanuses 30+. TeatriPolygoni õpperühmade eesmärgiks on ennekõike isikuareng ja loominguline eneseväljendus draamaõppe kaudu.Täpsem info vastuvõtu ja kooli kohta Polygon Teatri kodulehel poly.ee või aadressil tamur.tohver@poly.ee.

Alates 17. septembrist on kõigil taas võimalik näha kevadel esietendunud ning kriitikute ning publiku kiidusõnu pälvinud lavastust "Araaba öö".

Saksa kaasaegse näitekirjaniku ja lavastaja Roland Schimmelpfennigi “Araabia öö” on 21. sajandi muinasjutt, urbanistlik triller ja unenäoline armastuslugu, mis leiab aset tüüpilises magala kortermajas. Ühel sumedal ja kuumal õhtul kaob teadmata põhjusel vesi. Korruste vahel sattuvad oma hirmude, ihade ja ettekujutuste lõksu viis inimest. Idast ja läänest. „Araabia öö“ on surmapõlglik viskumine kusagile, kus armastamine on ainus, mis sind päästa võib. Majahoidja Hans otsib vee kadumise põhjuseid. Rohkem unedes elav Franziska uinub igal õhtul enne päikeseloojangut, et unustada möödunud päev ning hommikul rutiini uuesti alustada. Korterinaaber Fatima ootab oma armsamat, kes on korruste vahel lifti lõksu sattunud. Mees vastajasmajast otsib igas naises oma elu armastust.

Lavastaja Tamur Tohver, lava ja kostüüm Illimar Vihmar ja Keili Retter, valguskunstnik Triin Hook. Mängivad Kristiina-Hortensia Port, Meelis Rämmeld, Karin Rask, Mart Aas ja Roland Laos.

Etendused 17., 18., 19., 24. ja 25. septembril kell 19 Polygoni amfiteatris (Rävala pst 8).

Vaata lavastuse reklaamklippi

24. oktoobril esietendub Polygon Teatris Martin Alguse "Väävelmagnooliad", lavastajaks Tamur Tohver.

Lavastus põhineb tõestisündinud loo ainetel. Ühel päeval saabub karjäärinaise ellu tema invaliidist isa, kes äkitselt väga oma tütre hoolitsust vajab. Naine soovib aga teha kõik, et isa hooldamisest pääseda, kuna isa oli tema vastu lapsepõlves vägivaldne. Naise elukaaslane toetab tema püüdlusi alguses igati – aitab naisel veel paremat töökohta saada ning ka isa hooldamisest pääseteed leida. Ühel hetkel mees kaob, jättes naise üksi kaotatud karjäärivõimalusega ning oma hädise isa ja lapsepõlvetraumadega. Martin Alguse tekst on napp, luuleline ja kujundlik – pigem poeesia kui olmerealism. Lavastuselt on oodata taas mittetavapäraseid lahendusi. Mängivad Karin Rask, Anti Kobin ja Eero Spriit. Lavastuse kunstnik on Kalju Kivi.

Etendused: 24., 25., 30., 31. oktoober ja 1.,6., 7., 8., 13. ja 15. novembril kell 19 Polygoni amfiteatris (Rävala pst 8).

Piletid kõigile etendustele on müügil Piletilevis.

Rohkem infot: poly.ee
PolygonTeater Facebookis:
https://www.facebook.com/PolygonTeater

Polygoni teatrikool Facebookis:
www.facebook.com/TeatriPolygon