Pärnu rulapark ja tänavakunst

Laupäeval, 21. juunil, kell 16.00 taasavatakse uuenduskuuri läbinud Pärnu skatepark, mille ristivad koheselt ära Eesti viimaste aastate ühed parimad ekstreemsportlased Rasmus Paimre, Talis Viirpalu, Erik Orgo, Enrico Orobko, tõukeratastel Harley Harin, Roomet Säälik, Erik Metsoja ja rulal Marko Padernik. Lisaks rulapargi avamisele on kohal ka graffitikunstnikud, kes jäädvustavad enda teosed festivali ajal spetsiaalsetele lõuenditele. Festival toimub Pärnu Munamäe pargi ümbruses ning päevased sündmused on kõigile tasuta.

Spläsh bändihääletuse võitjad, põnev õhtujuht ja peaesinejad

Lisaks juba väljakuulutatud bändidele teavitati ka hääletuse võitnud ja Spläshile esinema pääsenud koosseisud: Noortebänd 2013 finalist Her Memorial Discourse ja Pärnu bändikonkursi Bändomaania 2014 üks parimaid Tori Hobune. Õhtujuhiks on põline pärnakas, Bedwettersi ja Outloudzi staar Karl Kristjan Kingi, kes astub üles ka esimese festivaliõhtu Spläshi ametlikul järelpeol klubis Buss oma uue koosseisuga Johnny Stalker. Peaesinejateks on I Wear Experiment, Tenfold Rabbit, OYT, Ziggy Wild, The Boondocks ja Chalice.

Väravad avatakse õhtusele programmile mõlemal päeval 18.00, kontserdid alates 19.00. Pileteid festivalile saab soetada Piletilevi müügipunktidest ja kohapealt.

Spläshi ametlikud järelpeod toimuvad klubis Buss.

Reedel 20.06.2014
SPLÄSH Presents: NightDrive - Johnny Stalker LIVE
Plaate mängivad Centron ja Muudu
UKSED 23.00

Laupäev 21.06.2014
SPLÄSH Presents: COOL D
Plaate mängivad Kozy ja Critical
UKSED 23.00

Spläsh pääsmega järelpidude pilet 3 eurot õhtu kohta, muidu 5.