Finalistid näitavad end sootuks teisest küljest. Hele Kõrve lubab Saku Suurhalli lava kütta tulikuumaks ja lubab korralikku möllu, kehastudes Europiks ja lauldes laulu "The Final Countdown". Elina Bornist saab tema lapsepõlve leppikartist - Christina Aguilera ja valikuks osutus laul "Ain't No Other Man".

Marta Laan astub Salvador Sobrali kingadesse, seega saab Saku Suurhalli publik ja televaatajad kodus nautida Eurovisiooni väärilist etteastet, sest Marta valis lauluks just "Amar Pelos Dois". Valter Soosalu valis finaaliks paraja pähkli ning näitab endas külge, mida rahvas veel näinud pole - Placido Domingo ja "Ristiisa" soundtrack "Parla Piu Piano".

Ka ülejäänud neli artisti lubavad rahvale korralikku meelelahutust! Hanna Martinsonist saab Salt'n'Pepa ja publiku paneb ta tantsima ta lauluga "Push It". Andres Dvinjaninov kehastub Meie Mehe lauljaks Aivar Riisaluks, ent lood, mis tulevad esitusele, on hetkel veel saladuseks.

Daniel Levi Viinalassist saab Coldplay laulja Chris Martin ning looks valis ta võimsa "A Sky Full of Stars" ning Bert toob koos Liina Vahtrikuga lavale ansambli t.A.T.u ning koos tuleb esitusele populaarne hitt "Nas ne dagonjat”.

Nagu ka eelnevatel aastatel, ei puudu selle hooaja finaalist mitmed üllatusetteasted. Raivo ja Kalle toovad näosaate lavale oma näosaate parimad palad.

"Su nägu kõlab tuttavalt" finaal on eetris täna kell 19.30 TV3s!