Ilm rõõmustas sel õhtul kõiki külastajaid ning pakkus rohkesti positiivseid emotsioone.

Õhtu peakülaline oli DJ Sebastian Gamboa oma värske repertuaariga. Teda saatsid veetlevad tantsutüdrukud otse Ibizast ja kogu meeskond, kaasa arvatud dekoraatorid, stilistid ja tuurimänedžer klubist PACHA.

Tantsupublikut kütsid üles DJ Dave Storm ning Dj Marc F & Artur F. Kella ühe paiku öösel esines tuntud eesti lauljatar Jana Kask oma spetsiaalselt koostatud repertuaariga.

Kell 23.50 kõmas klubi SunSet kohal ilutulestik PACHA World Tour 2012 Pärnu ürituse avamise auks.

Teise korruse terrassil lõbustati külalisi haarava tulešõuga.

Pidu valmistas enamikule rõõmu, mida jätkus kuni lõpuni kell 6.30 hommikul. Ürituse korraldajad ja klubi SunSet juhtkond paluvad vabandust teatud ebamugavuste eest seoses meeste ja naiste tualettruumidega, kuhu külastajate ootamatult suure hulga tõttu ei olnud võimalik kõigil kohe pääseda. „Meile oli see ootamatu ning me vabandame tualettidega seoses tekkinud ebamugavuste pärast,“ ütles üks ürituse korraldajatest. Seda projekti ellu viies õppisime palju ning garanteerime, et PACHA klubi järgmisel külaskäigul probleeme tualettide funktsioneerimise ja arvuga ei teki.“

PACHA järgmise külaskäigu kohta lugege Eesti ajakirjandusest, aadressilt Facebook.com/pachaestonia ning korraldajate ametlikult koduleheküljelt www.eventline.ee.