Eurovisioonil oma kodumaa esindamine ei ole kindlasti aeg, mil end peidus hoida. Vastupidi, taotuslik rambivalguses kümblemine on isegi soovituslik.

Youtube'i üles laetud filmiklipi alla on kogu Euroopale arusaadavas inglise keeles kirjutatud üleskutse, mille kohaselt on Ott Lepland üks ja ainus ning lisatud Eesti Laulul esineva Oti esituse link, viidates, et rahvas teab, kelle poolt tuleb Eurovisioonil hääletada.

Kuna film on täiesti avalik ja kättesaadav, siis ütles Ott: "Ma peaksin täiesti rumal olema, kui selle peale pahane oleksin. Tegu on lihtsalt stseeniga filmist, mitte mingi pornoga." Oti eurokarjäärile promovideona mõjuva klipi lekitamisest internetti oli laulja enam-vähem teadlik. "Meil oli filmitegijatega sellest juttu olnud," ütles eurolaulik.

Kui küsida Otilt, et milliseid vaatajanumbreid ta videole ennustab ja, kuidas see tema eurokarjäärile võiks mõjuda, siis vastab Ott: " Ma ei arva, et see eriti skandaalne video oleks, see on lihtsalt klipp filmist. Eurooplased on vaba mõtlemisega inimesed ja saavad aru. Ma ei usu, et sellele viltu vaadatakse. Samuti ei arva ma, et see laiemas plaanis kuigi tähelepanuväärseks osutub".

Ott ei arva, et see tema mainet sellisel tähtsal ajahetkel kuidagi mõjutaks ja lisab: "Filmiklipp on igati normaalne ja iga täiemõistusega inimene peaks aru saama, et tegu on professionaalse videoga, mitte mingi käsikaameraga filmitud koduvideoga."

Ott ei usu, et selline lisatähelepanu tema esitustulemusi Eurovisioonil kuidagi mõjutaks ja ütleb: "See ei ole mulle kindlasti mingisuguseks eeliseks. Lugu ise on ju põhiline."

Tundub, et klipi Euroopasse lennutamine on win-win olukord nii meie eurolaulikule, kui ka noortele filmitegijatele. Edu mõlemale!