Marvi: Ott on imeline! Ta on väga palju tööd teinud!

Pressikonverentsile järgnenud vabamas õhkkonnas peetud intervjuus õhkasid nii Ott kui Marvi kergendatult ja kinnitasid kui ühest suust, et mida aeg edasi, seda suurem rahu hinges valitses, mis võrreldes Eesti laulu konkursiga oli midagi hoopis uut. Ott kinnitas, et on koos Maikeniga palju vaeva näinud ning oluline roll on ka Marvil. "Ott on imeline, ta on väga palju tööd teinud!" lisas Marvi Oti Publikule antud intervjuule juurde.

Tagasihoidlikku liini hoidev Ott nentis kogu kiidusõnade laviini peale vaid seda, et kumbki neist ei tundnud tähtsal õhtul enam mingit survet. "Enne lavale minekut valdas meid rahu ja ütlen ausalt, et olin Eesti laulul rohkem ärevil kui täna. Ma loodan, et see tunne saadab meid ka laupäeval!" avaldas ta lootust.

Mõlemad said suure lava ärevusest üle

Suure lava ärevusest ei saa üle ega ümber, sest kumbki meie kangelastest pole varem nõnda suurel laval esinenud. "Esimeses heliproovis oli lava ees ainult meie delegatsioon, siis oli kindel ja turvaline tunne. Kuna järgmisest proovist pidin ma puuduma, siis võtsin läbimängudest viimast, kus kogesin ühtlasi, et on raske oma keha ja vaimu valitseda," jutustab Marvi oma emotsioonidest. Õnneks saabus õigel ajal lähedaselt inimeselt kasulik soovitus. "Rahu, ainult rahu!" täpsustas Marvi sõnumit ja lisas, et võttis seda väga tõsiselt ja lisas: "Meil oli täna lava peal kõik ideaalne. Ma olin väga Otis kindel!"

Ott kinnitab omalt poolt, et hoolimata eredatest prožektoritest suutis ta publikuga siiski suhestuda. "See tunne on väga teistmoodi, kui seisad 15 000 inimese ees, adrenaliinivool on võimas, saad tagasisidet publikult, mis annab sulle omakorda jõudu," kirjeldab ta ning lisab, et tegu oli ääretult võimsa kogemusega, mis jääb mõlemale eluks ajaks meelde. Pärast antud intervjuud siirduvad meie kangelased magama ja jätavad afterparty pidamise teiste võitjariikide hooleks. Töö vajab tegemist!