Esimesel poolfinaalil oli saateminuti kohta keskmiselt 198 tuhat vaatajat, neist 180 tuhat eestlast ja 18 tuhat muust rahvusest inimest. Teisel poolfinaalil, kus esines Ott Lepland, oli vaatajaid saateminuti kohta keskmiselt 334 tuhat, neist 314 tuhat eestlast ja 20 tuhat muust rahvusest.

Eelmise aastaga võrreldes lisandus vaatajaid igas saatevoorus. Esimese poolfinaali vaatajaskond oli tänavu 16 tuhande võrra ja teise poolfinaali oma 43 tuhande võrra suurem kui mullu. Finaalsaadet jälgis 20 tuhat inimest rohkem kui eelmisel aastal Düsseldorfis peetud lõppvõistlust.

ETV HD erikanali vahendusel koos helitausta vahetamise võimalusega vaatas Eurovisiooni finaali Elioni võrgus umbes 28 000 inimest, enam kui pooled neist jälgisid ülekannet HD-kvaliteedis. Kolmel õhtul kokku oli vaatajaid ligi 52 000. Vaatajate huvi uuenduste vastu oli suur - kindlaksmääratud ajaks avatud HD erikanal oli populaarsem kui varasematel kordadel.

Interneti vahendusel, aadressil otse.err.ee, kogus Eurovisiooni finaal üle 16 tuhande üheaegse vaataja, tõustes seni kõige vaadatumaks ERRi saateks interneti otsepildis.