Islamiäärmuslased rünnakuplaanidest: Eurovisioon on moslemite õudusunenägu!

Kuigi islamistid on avalikult ähvardanud Eurovisiooni lauluvõistlust, nimetanud seda moslemite õudusunenägoks ja rõhutanud, et osavõtjate vastu plaanitakse rünnakuid, kinnitas Pandre, et terrorioht ei ole Eurovisiooni kontekstis veel kordagi kellelgi mõttesse tulnud.

"Aga ega sellepärast sõit seisma ei jää," arvas Danel Pandre Publikule antud intervjuus ja nentis, et tal on veidi raske uskuda, et reaalse ohukorral suur hulk eurooplasi otse surmasuhu transporditaks.

Pandre: ma ei usu, et meid surmasuhu saadetakse!

"Loodetavasti on turvameetmed ikka tasemel," muigab ta muretult ja leiab, et on veel veidi vara ette muretseda. "Tõsi, ei saa salata, et mujal riigis ja kultuuriruumis viibides oleme me ilmselgelt kellegi teise meelevallas, aga kui päris aus olla, siis ei ole see teema meil kordagi veel jõuliselt esile kerkinud," kinnitab ta.

Tõsi, ka Eurovisiooni korralduskomitee liige Sietse Bakker on avalikkust juba rahustada püüdnud, öeldes, et Aserbaidžaani julgeolekuüksused jälgivad kahtlaseid tegevusi. Bakker on kinnitanud, et selleaastane Eurovisioon peetakse maha turvaliselt ja nii, et kõik on õnnelikud!

Kallis Publiku lugeja, kas sa kardad Oti pärast?